Ηλιούπολη: Ο Γιώργος Βενετσανόπουλος στην δημοτική παράταξη "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Στάθης Ψυρρόπουλος.

 


Ο Γιώργος Βενετσανόπουλος στην δημοτική παράταξη "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Στάθης Ψυρρόπουλος.

Οι πρώτες δηλώσεις.

Στην φωτογραφία εξωφύλλου της ανάρτησης Στάθης Ψυρρόπουλος - Μάχη Γραββάνη - Γιώργος Βενετσανόπουλος στην χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσαν οι "ΛΥΡΙΤΕΣ".

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ έδωσαν το παρών.



Η εξέλιξη του Δήμου μας που πραγματικά έχει πέσει τόσο χαμηλά σε σχέση με άλλους πολύ μικρότερους Δήμους είναι η αφορμή που με έκαναν να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ και εγώ με τα κοινά της περιοχής μας, της Ηλιούπολης μας.

Καλώς ή κακώς είτε ηλικιακά είτε επαγγελματικά ενδιαφέροντα δεν μου κίνησαν την προσοχή να ασχοληθώ νωρίτερα.

Παρόλα αυτά υπηρετούσα την Ηλιούπολη μας μέσα από την ποδοσφαιρική μας ομάδα των ΓΣΗ για 24 χρόνια. Συγχρόνως ήμουν και μέλος σε πολλά από τα όμορφα μαγαζιά της πόλης μας στο χώρο της εστίασης μαθαίνοντας πολλά από εσάς σε όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι ένιωθα και εγώ δικός σας άνθρωπος. Τώρα όντως πιο ώριμος και πιο έτοιμος θέλω να προσφέρω για τα κοινά της περιοχής μας.

Είμαι έτοιμος να ακούσω τα θέματα που σας απασχολούν στον Δήμο μας και να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις για όλα. Αυτή την μάχη και την προσπάθεια αποφάσισα να την κάνω με την Δημοτική παράταξη ”Πρώτα η Ηλιουπολη ” που πιστεύω ότι με καλύπτει απόλυτα και με έναν νέο άνθρωπο άφθαρτο αλλά και έμπειρο να ηγείται αυτής, τον Στάθη Ψυρρόπουλο που έχουμε πολλά κοινά και νέα οράματα για την περιοχή μας.

Τα υπόλοιπα από κοντά.

Γιώργος Βενετσανόπουλος



Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς και να καλοσορίσω στην δημοτική μας παράταξη τον Γιώργο Βενετσανόπουλο, έναν άνθρωπο που μας ενώνει το κοινό όραμα που έχουμε για την πόλη μας:
Να κάνουμε τον Ηλιουπολίτη περήφανο ξανά!
Μαζί με τους συνεργάτες μου, ανανεώνουμε την ομάδα μας με άφθαρτους, νέους και εργατικούς ανθρώπους μέσα από την κοινωνία της Ηλιούπολης
Καλό μας αγώνα Γιώργο!