Ηλιούπολη: Με τον Στάθη Ψυρρόπουλο ξεκάθαρα κ. Σεφτελή.

 


Διαβάζοντας σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  σοβαρή καταγγελία στελέχους των εθελοντών Δασοπυρόσβεσης που κοινοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" κος Στάθης Ψυρρόπουλος δεν εκπλαγήκαμε όταν την επόμενη ημέρα ο συνεπής κος Ψυρρόπουλος ανέβηκε στον χώρο των εθελοντών διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι την κατάσταση και κοινοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετική ανάρτηση του.

Η ανάρτηση με την σοβαρή καταγγελία του στελέχους των εθελοντών Δασοπυρόσβεσης "εξαφανίστηκε", οι λόγοι εγείρουν ερωτηματικά και αίφνης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών έβγαλε μια από τις αναρτήσεις που συνηθίζει κατηγορώντας τον κο Ψυρρόπουλο χωρίς να μιλάει για την ταμπακιέρα, δεν είναι θεσμικός χώρος το διαδίκτυο τώρα - μόνο επί Δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου ήταν πολυγραφότατος και λαλίστατος, και παραπέμποντας στον μέλλον την ενημέρωση επί του θέματος σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ενημερωθείτε για το θέμα σχετικά διαβάζοντας εδώ: http://www.energoipolites.eu/2022/06/blog-post_74.html και εδώ: https://ilioupolinews.gr/sovari-kataggelia-gia-tin-pyroprostasia-stin-ilioupoli/

Με τον Στάθη Ψυρρόπουλο στο συγκεκριμένο θέμα κ. Σεφτελή. Ξεκάθαρα. Δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν η άμεση και επιτόπια αυτοψία του.

Ετοιμάστε κε αντιδήμαρχε μέχρι την επόμενη συνεδρίαση ένα αντικυβερνητικό πόνημα, είναι της μόδας αυτό και πείστε τους εθελοντές πως το συμφέρον τους αυτή την περίοδο είναι να σας στηρίξουν... Εμάς δεν μας πείσατε.