Ηλιούπολη: Για ποιον λόγο κ. πρόεδρε στο Δήμο Ζωγράφου μπορούν και εμείς στο Δήμο Ηλιούπολης δεν μπορούμε;

 


Διαβάζουμε κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλε, κ. πρόεδρε του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.

Αρχίζει το Ζωγράφου Summer Festival 2022

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου ανακοινώνει την έναρξη των επιτυχημένων καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Ζωγράφου Summer Festival 2022» που ήδη αποτελούν θεσμό για την πόλη μας. 

Πρόκειται για τη μοναδική γιορτή τέχνης και πολιτισμού του Δήμου Ζωγράφου, στην οποία οι συνδημότες μας θα έχουν την ευκαιρία, από την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022 έως και την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022, στις 9:00 μ.μ.,  να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο και στον εμβληματικό χώρο της πόλης, τη Βίλα Ζωγράφου, μία σειρά από επιλεγμένες συναυλίες που θα μείνουν αξέχαστες.

Συμμετέχουν, όπως κάθε χρόνο, καλλιτέχνες και δημιουργοί από όλα τα μουσικά είδη μέσα από ένα crossover ρεπερτόριο, με εναλλαγές και πολλές μουσικές εκπλήξεις.  

Επιθυμία μας είναι, η πόλη και αγαπημένα και εμβληματικά κτίρια του Δήμου Ζωγράφου, όπως η Βίλα Ζωγράφου και το Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, να ξεχειλίσουν από ήχους και εικόνες,  χαρίζοντας μας αξέχαστα μουσικά ταξίδια.

Έντονη παρουσία και στο φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ αποτελεί η περσινή επιτυχημένη εμβόλιμη καλλιτεχνική ενότητα «Youth Unit», στην οποία νέοι ανερχόμενοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους.


Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: 


ΒΙΛΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

• 1 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τον Γιώργο Μαργαρίτη
• 2 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ με την Ελένη Τσαλιγοπούλου
• 3 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ με την Ευρυδίκη και τον Μύρωνα Στρατή
• 4 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ Αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση
• 5 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τον Θέμη Αδαμαντίδη

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

• 11 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη
• 12 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ Λαϊκή Βραδιά με τους Γιάννη Κάρκο, Χρήστο Μπεσίρη, Γιώργο Μπεσίρη
• 13 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους Στάθη Δρογώση-Ανδριάνα Μπάμπαλη-Οδυσσέα Τσάκαλο
• 14 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ με την Μαρία Παπαγεωργίου
• 15 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους «Σκόρπιους Σκορπιούς»
• 16 ΙΟΥΛΙΟΥ – YOUTH UNIT – ΣΥΝΑΥΛΙΑ με την Μυρτώ Βασιλείου
• 17 ΙΟΥΛΙΟΥ – YOUTH UNIT ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους Nora’s Cinematic
• 18 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους Γιάννη Ζουγανέλη-Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο-Μάργκω Ενεπεκίδη
• 19 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους Apalaente
• 20 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τις ITESSERISTUS

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο Γραφείο Διοργάνωσης του Φεστιβάλ, στο τηλέφωνο 210 -7481396.

Διαβάζουμε κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλε, κ. πρόεδρε του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.


Πρόταση για δωρεάν είσοδο στις συναυλίες Κότσιρα και Πορτοκάλογλου από την παράταξη «Η Πόλη που θέλω»

Η πρόταση της δημοτικής αρχής να αγοράσει δυο παραστάσεις και να βάλει να πληρώσουν εισιτήριο δέκα - δώδεκα ευρώ οι δημότες που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες Γιάννη Κότσιρα και Νίκου Πορτοκάλογλου που διοργανώνει ο δήμος Ηλιούπολης, μας βρίσκει αντίθετους.

Σε μία περίοδο κατά την οποία η ακρίβεια ροκανίζει τα εισοδήματα των πολιτών, οι οποίοι κάνουν καθημερινά δραματικές περικοπές, ο δήμος θα μπορούσε να προσφέρει δωρεάν μία ευκαιρία διασκέδασης.

Ο επικεφαλής της παράταξης η «Πόλη που Θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζής, καταψήφισε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση για την πραγματοποίηση συναυλιών, τονίζοντας ότι ο πολιτιστικός οργανισμός πρέπει να έχει στόχο την πρόσβαση όλων των πολιτών στα πολιτιστικά αγαθά, ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου το κόστος των δύο συναυλιών έχει αναλάβει το νομικό πρόσωπο.

«Ο ΠΑΟΔΗΛ είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Δεν είναι επιχείρηση που έχει στο μυαλό της την κερδοφορία, η πρόταση μας είναι για δωρεάν είσοδο στις συναυλίες Κότσιρα και Πορτοκάλογλου», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Γαβριήλ Αραμπατζής.Για ποιον λόγο κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλε, κ. πρόεδρε του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. στο Δήμο Ζωγράφου μπορούν και εμείς στο Δήμο Ηλιούπολης δεν μπορούμε;

Και για να προλάβω κ. πρόεδρε και τους καλοθελητές, σας πληροφορώ ότι τόσο ο Δήμαρχος Ζωγράφου κος Βασίλης Θώδας όσο και ο υποψήφιος Δήμαρχος - δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης κος Γαβριήλ Αραμπατζής ούτε κομμουνιστές ούτε λαϊκιστές είναι...