Συνάντηση - Συζήτηση του Βασίλη Σπανάκη με Δημοσίους Υπαλλήλους.

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο βουλευτής Βασίλης Σπανάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με Δημοσίους Υπαλλήλους του Νοτίου Τομέα σε μια συνάντηση που η συμμετοχή  ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών και χρειάστηκε να διπλασιαστεί κατά την διάρκεια της συζήτησης ο αριθμός των καθισμάτων που είχαν αρχικά τοποθετηθεί.

Αρκετές οι παρεμβάσεις του κοινού που συμμετείχε ενεργά και σίγουρα η αντζέτα του κου Σπανάκη γέμισε με σημειώσεις για αρκετές παρεμβάσεις μιας και αύριο μπαίνει για συζήτηση - ψήφιση στην Βουλή το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικώνμε τίτλο "Σύστημα στοχοθεσίας, αξιολόγησης και ανταμοιβής για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης και άλλες διατάξεις για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα".

Αξιόλογη και η παρέμβαση του Ηλιουπολίτη αυτοδιοικητικού, δημοτικού συμβούλου και υποψηφίου Δημάρχου κου Γαβριήλ Αραμπατζή (φωτογραφία εξωφύλλου) την οποία θα παρουσιάσουμε εν ευθέτω χρόνω.

Το παρών έδωσαν αρκετά εκλεκτά στελέχη του Δημοσίου Τομέα προεξεχόντως και του  Γραμματέα Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα της Νέας Δημοκρατίας κου Θεόδωρου Κόλλια.