Ηλιούπολη: Για ποιον λόγο κ. πρόεδρε στο Δήμο Καλλιθέας μπορούν και εμείς στο Δήμο Ηλιούπολης δεν μπορούμε;

 


Διαβάζουμε κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλε, κ. πρόεδρε του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.

Δήμος Καλλιθέας - 10 Συναυλίες - 26 Θεατρικές παραστάσεις - δύο καθημερινές προβολές κινηματογραφικών ταινιών, από 26/6/2022 έως 6/9/2022, και πολλές άλλες εκδηλώσεις. 

ΟΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Το πρόγραμμα του Δήμου Καλλιθέας - Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2022 εδώ: http://www.kallithea.gr/wp-content/uploads/2022/06/PDF-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A6%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%81%CE%BF-2022.pdf?


Διαβάζουμε κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλε, κ. πρόεδρε του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.


Πρόταση για δωρεάν είσοδο στις συναυλίες Κότσιρα και Πορτοκάλογλου από την παράταξη «Η Πόλη που θέλω»

Η πρόταση της δημοτικής αρχής να αγοράσει δυο παραστάσεις και να βάλει να πληρώσουν εισιτήριο δέκα - δώδεκα ευρώ οι δημότες που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες Γιάννη Κότσιρα και Νίκου Πορτοκάλογλου που διοργανώνει ο δήμος Ηλιούπολης, μας βρίσκει αντίθετους.

Σε μία περίοδο κατά την οποία η ακρίβεια ροκανίζει τα εισοδήματα των πολιτών, οι οποίοι κάνουν καθημερινά δραματικές περικοπές, ο δήμος θα μπορούσε να προσφέρει δωρεάν μία ευκαιρία διασκέδασης.

Ο επικεφαλής της παράταξης η «Πόλη που Θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζής, καταψήφισε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση για την πραγματοποίηση συναυλιών, τονίζοντας ότι ο πολιτιστικός οργανισμός πρέπει να έχει στόχο την πρόσβαση όλων των πολιτών στα πολιτιστικά αγαθά, ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου το κόστος των δύο συναυλιών έχει αναλάβει το νομικό πρόσωπο.

«Ο ΠΑΟΔΗΛ είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Δεν είναι επιχείρηση που έχει στο μυαλό της την κερδοφορία, η πρόταση μας είναι για δωρεάν είσοδο στις συναυλίες Κότσιρα και Πορτοκάλογλου», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Γαβριήλ Αραμπατζής.



Για ποιον λόγο κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλε, κ. πρόεδρε του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. στο Δήμο Καλλιθέας μπορούν και εμείς στο Δήμο Ηλιούπολης δεν μπορούμε;

Και για να προλάβω κ. πρόεδρε και τους καλοθελητές σας πληροφορώ ότι ο Δήμαρχος Καλλιθέας κος Δημήτρης Κάρναβος και ο Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών κος Λάζαρος Λασκαρίδης ούτε κομμουνιστές ούτε λαϊκιστές είναι...