Ο Τάσος Γαϊτάνης, Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη (φωτογραφίες).

 

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κος Τάσος Γαϊτάνης βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στην Ηλιούπολη, στην πλατεία Αναγνωσταρά, προσκεκλημένος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σταύρου Σταματή (αγωνίστηκε ο Σταύρος και σε  Χαραυγιακό, Ηλιούπολη, Ιωνικό, Πανελευσινιακό, Ατρόμητο) και συνάντησε φίλες και φίλους.

Τάσος Γαϊτάνης - Γαβριήλ Αραμπατζής

Στο FRIENDS STATION λοιπόν του Παύλου Κυριακουλέα ο κος Γαϊτάνης ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που του έθεσαν οι παρευρισκόμενοι και να ανταλλάξει απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Τάσος Γαϊτάνης - Σταύρος Σταματής

Γιάννης Αναγνώστου - Στάθης Ευσταθόπουλος - Τάσος Γαϊτάνης

Αλεξάνδρα (Άντα) Καραχάλιου, δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης - Νίκος Καραβαγγέλης - Παντελής ΦασόηςΠαρασκευάς Γιαννόπουλος, πρόεδρος Οίκου Ναύτου


Γιάννης Αναγνώστου, πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης - Τάσος Ευσταθίου, επικεφαλής "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" - Γαβριήλ Αραμπατζής, επικεφαλής "Η Πόλη που θέλω" - Στάθης Ευσταθόπουλος, πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης & Παρασκευάς Γιαννόπουλος, πρόεδρος Οίκου Ναύτου έδωσαν το παρών.


Με καθυστέρηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων προσήλθε και η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Αττικής κα Μαίρη Κουρή.