Γεννήθηκα Γυναίκα - Δεν είμαι κανενός: Εκδήλωση Διαλόγου & Προβληματισμού στο "Καλλίπολις".

 

Οι γυναικοκτονίες, οι βιασμοί, οι παιδεραστίες έχουν πλέον αποκτήσει χαρακτηριστικά χιονοστιβάδας που ξεπερνά τα κλασικά όρια της ενδοοικογενειακής ή εργασιακής βίας, μετά την εμφάνιση του κινήματος metoo σημαίνουσες προσωπικότητες οδηγούνται στις φυλακές και σε δίκες, άλλες υποθέσεις επιχειρείται να κουκουλωθούν και ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» διοργανώνει εκδήλωση διαλόγου & προβληματισμού, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, ώρα 8.00μμ.
Στην εκδήλωση, που θα γίνει στην όμορφη και φιλόξενη αυλή του «Καλλίπολις», έχουμε την τιμή να παρευρεθούν και να συζητήσουν μαζί μας

-> η Ντίνα Αβαγιανού, ηθοποιός & αντιπρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών)

-> ο Μάριος Αθανασίου, ηθοποιός

-> και η Αγγελική Δουβή, συμβολαιογράφος & μέλος φεμινιστικών οργανώσεων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Συλλόγου θα υπάρχουν μικρός μπουφές και μπαρ ρεφενέ μελών & φίλων του Χώρου.
Στο μεταξύ δόθηκε στη δημοσιότητα το πλούσιο Πρόγραμμα του Ιουνίου που περιλαμβάνει Μουσικές Βραδιές, Εργαστήρια Τραγουδιού, Κιθάρας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Φωτογραφίας και Κρητικών Χορών, Σεμινάριο Ιστορίας, αλλά και Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας και εκδηλώσεις διαλόγου & προβληματισμού και το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ:
Δείτε εδώ τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα:
Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
-> στο τηλέφωνο 6944692711
-> με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
-> με email στο kallipolis33@gmail.com
Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.
Για το «Καλλίπολις»:
Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.
Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο:
Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».
Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.
Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.
Όλες οι δραστηριότητες του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» εδώ: