Ηλιούπολη: Πρωταθλήτρια στην Αφισορύπανση - Μας έμειναν οι φωτογραφίες της σύσκεψης του 2019 στην Περιφέρεια Αττικής.

 


Πρωταθλήτρια στην Αφισορύπανση η Ηλιούπολη κ. Δήμαρχε.



Μας έμειναν οι γλυκανάλατες αναρτησούλες της σύσκεψης στην Περιφέρεια και οι χαιρετούρες κ. Σεφτελή.



Δήμος Ηλιούπολης

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής με θέμα την επίλυση προβλημάτων από τοποθέτηση διαφημιστικών λαβάρων μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη, προς τους Δημάρχους Αττικής.

Στην εισήγησή του τόνισε:

«Προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των οδηγών και η προστασία της υγείας των πολιτών, αποτρέποντας έτσι τροχαία ατυχήματα, που μπορεί να προκληθούν από παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, είτε γιατί αποσπούν την προσοχή των οδηγών, είτε γιατί μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα από την πτώση τους, σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων. Μη συμμόρφωση στους κανόνες σημαίνει καταγγελία και επιβολή προστίμων. Όποιος θέλει να διαφημίζεται, να το κάνει νόμιμα».

Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης εκπροσώπησε στην σύσκεψη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κ. Σεφτελής, που ενημέρωσε ότι ο Δήμος Ηλιούπολης αφαίρεσε την προηγούμενη εβδομάδα μεγάλη ποσότητα διαφημιστικών πανό και λαβάρων, που είχαν παραμείνει από την προεκλογική περίοδο και διαφημιστικά πανό από παλιές εκδηλώσεις.