Ηλιούπολη: Δεν τα προλαβαίνουμε τα παλιόπαιδα.

 


Ο λόγος για τα παλιόπαιδα της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω".  Δεν τους προλαβαίνουμε πλέον. Ο Γαβριήλ Αραμπατζής και οι συνεργάτες του δεν αφήνουν εκδήλωση για εκδήλωση που να γίνεται στην πόλη μας και να μην δίνουν το παρών.


Έκθεση Εργαστηρίου Φωτογραφίας 2022
Τετάρτη 29 Ιουνίου - Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
στο Εκθεσιακό Κέντρο.
Ωράριο λειτουργίας: 7.30 μ.μ.– 11 μ.μ
Διδάσκων:Ριζομάρκος Γιάννης

Μια ματιά στον κόσμο μας.

Στην φετινή τους έκθεση οι μαθητές του Εργαστηρίου Φωτογραφίας, αφηγούνται μέσα από τις εικόνες τους άλλοτε ρεαλιστικά και άλλοτε συμβολικά, καθημερινές και φανταστικές καταστάσεις που αποκαλύπτουν τον απώτερο εσωτερικό κόσμο του καθενός. Κάποια από τα έργα εικονογραφούν με χαρακτήρα ντοκιμαντέρ τα τρέχοντα γεγονότα της τοπικής πραγματικότητας και τη ζωή άγνωστων ανθρώπων, παρουσιάζοντας μια ιστορία που πάντα θα μένει ημιτελής. Άλλα έχουν εννοιολογικό ύφος αντλώντας την έμπνευσή τους από την προσωπική μνήμη και τα βιώματα των δημιουργών τους.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Εργαστηρίου Φωτογραφίας, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, στις 9 μ.μ.



Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων
Τετάρτη 29 Ιουνίου - Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης
Ωράριο λειτουργίας: 7.30 μ.μ.-11 μ.μ
Διδάσκοντες:
Γκικοπούλου Γιούλη
Τσαμπουράκης Μανώλης

Ένα φανέρωμα της ομορφιάς είναι η τέχνη, προσφορά της ιδιότυπης εκείνης συγκίνησης και χαράς, της βαθύτερης ψυχικής ευφορίας. Και η βάση του καλλιτέχνη; Το Κάλλος ψυχής…
Μέσα σε δύσκολες συνθήκες χρησιμοποιήσαμε τη δύναμή της για να καλλιτεχνουργήσουμε μαχόμενοι το δύσκολο γκρίζο «τώρα», για ένα «αύριο» φωτεινό.
Για άλλη μια χρονιά διανύσαμε ποίκιλες καλλιτεχνικές αποστάσεις και η Ζωγραφική μας χάρισε τους καρπούς της!