Ηλιούπολη: Επιγραμματικά.

 


Ευγενική Υπενθύμιση

Ο ρόλος της Κεντρικής Διοίκησης πρωτίστως αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δευτερευόντως είναι να φροντίζουν να μην υπάρχουν πολίτες που να έχουν ανάγκη τις σακούλες των τροφίμων που τους μοιράζουν με τρόφιμα που άλλοι προσφέρουν.

Δεν ιδρώνει

Δεν πληρώνει για ειδήσεις σε τζου μποξ ο Γαβριήλ Αραμπατζής και επομένως δεν ιδρώνει.

Προς ετερόκλητη παρέα

Μαζέψτε τα ανώνυμα προφίλ των κολαούζων συνεργατών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί την επόμενη φορά ο ήλιος θα σας οδηγήσει στο φεγγάρι και η ηλιοφάνεια σε άστατο καιρό. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος που λένε και στο χωριό μας, που τιμούν τα παντελόνια που φορούν και δεν χρειάζονται ανώνυμα προφίλ ή κουκουλοφόρους.

Καταγραφή Είδησης 1

Διαβάσαμε σε τοπικό site που συμμετέχει και  στα google news βλέπε εδώ: https://www.cityofilioupolis.gr/2022/07/%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%85%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81/ότι σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες "σε πρόσφατο τηλεφωνικό γκάλοπ που έγινε και εκατοντάδες συνδημότες αποτύπωσαν την άποψη τους, ο Αραμπατζής με τον Χατζηδάκη είναι στην πρώτη δυάδα για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών".

Καταγραφή Είδησης 2

Διαβάσαμε σε άλλο τοπικό site που συμμετέχει και αυτό στα google news βλέπε εδώ:https://ilioupolinews.gr/topiki-spekoula-me-erotiseis-poy-steroyntai-sobarotitas/ ότι σύμφωνα με πληροφορίες του πριν περίπου δύο εβδομάδες κάποια εταιρεία διενεργούσε "τοπική δημοσκόπηση" για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Καταγραφή Είδησης 3

Σκεφτόμαστε να συμμετάσχουμε και εμείς στα google news - Όλοι οι καλοί χωράνε.

Κίτρινη Κάρτα

Στον πανοσολογιότατο Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου. Αν ακούσει αυτά που είπε στην Κυριακάτικη ομιλία του είμαστε σίγουροι ότι θα αναθεωρήσει. Άλλως ως ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ λυπούμαστε. Θα επανέλθουμε...

ΥΓ: Η φωτογραφία πέριξ του φετινού πανηγυριού με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας.