Ο πυροσβέστης Άγγελος Κοσμάς στην πρώτη γραμμή με τον Στάθη Ψυρρόπουλο - "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ".


Αναφέρει σε σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο συμπολίτης μας κος Άγγελος Κοσμάς:

"Αγαπητοί συμπολίτες

Ονομάζομαι Άγγελος Κοσμάς, γεννήθηκα μεγάλωσα πήγα σχολείο και έκανα τα πρώτα μου κοινωνικά βήματα στην αγαπημένη μας Ηλιούπολη.

Προέρχομαι από οικογένεια βιοπαλαιστών που εγκαταστάθηκαν στον Δήμο μας στις αρχές της δεκαετίας του 1960 μέχρι και σήμερα. Όταν ενηλικιώθηκα έκανα όπως όλοι προσπάθεια για την επαγγελματική μου κατεύθυνση με αποτέλεσμα να διαλέξω να εργαστώ για το πυροσβεστικό σώμα. Ένα επάγγελμα λειτούργημα με κύριο έργο την ασφάλεια και την προστασία της ζωής των πολιτών.

Για αυτό το λόγο όταν μου προτάθηκε να συνταχθώ στην ομάδα του Στάθη Ψυρρόπουλου (Πρώτα η Ηλιούπολη) δεν δίστασα να ενταχθώ γιατί το θεώρησα θέμα υπευθυνότητας και άμεσης ανάγκης.

Πιστεύω ότι ο Δήμος Ηλιούπολης είναι ένας από τους ωραιότερους της Αττικής πάρα το γεγονός ότι έχει παραμεληθεί τελευταίως.

Η αλλαγή και η βελτίωση δεν έρχονται από μόνα τους, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί με τον Στάθη Ψυρρόπουλο μπροστά να δείχνει την κατεύθυνση και μαζί με όλους τους συναδέλφους και συμπολίτες πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Το θέμα είναι ιδιαίτερα επίκαιρο για μένα για εναν και παραπάνω λόγο που είναι μόλις 8μηνων.Εγινα πρόσφατα πατέρας και ως εκ τούτου πλέον υπεύθυνος, συνειδητός και ανήσυχος για το μέλλον.

Κλείνοντας θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι η φιλοδοξία μου είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί υπεύθυνα και ηθικά με σεβασμό προς όλους χωρίς διακρίσεις για την πρόοδο του τόπου μας και πιο συγκεκριμένα για μια περισσότερο βιώσιμη Ηλιούπολη.

Σας ευχαριστώ όλους".


Θέλω να καλωσορίσω στη μεγάλη και δυναμική μας ομάδα τον Άγγελο Κοσμά.
Πρόκειται για ένα ικανό στέλεχος, με εμπειρία στον καίριο τομέα της πολιτικής προστασίας, αλλά και με μεγάλο όραμα και ευαισθησία για την Ηλιούπολη, την πόλη που ζει και προσφέρει η οικογένεια του εδώ και πολλές δεκαετίες.
Η Δημοτική μας Παράταξη, ανανεώνεται μέρα με τη μέρα, με ανθρώπους έμπειρους και ειδικούς, ανθρώπους από όλες τις πτυχές της τοπικής μας κοινωνίας, χωρίς κομματικούς προσδιορισμούς, με διάθεση και προσφορά ώστε η Ηλιούπολη να αποκτήσει προοπτική, πρόοδο και αναδημιουργία.
Καλή δύναμη και καλή μας επιτυχία Άγγελε.

Στάθης Ψυρρόπουλος - "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ"