Ηλιούπολη - πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου: Στην Γλυφάδα επιτρέπεται, στην Ηλιούπολη όχι;

Άλλη μια ανάρτηση του πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου, του προϊσταμένου του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα συζητηθεί:

"Εδώ, εφόσον το βίντεο δεν είναι παλιό αλλά φετινό όπως γράφει, πρέπει ο Δήμος Ηλιούπολης και το τοπικό αστυνομικό τμήμα να μας εξηγήσουν γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά στο ίδιο βουνό.

Στην Γλυφάδα επιτρέπεται στην Ηλιούπολη όχι;


Η Γλυφάδα γιορτάζει τον Προφήτη Ηλία | Ιούλιος 2022"


Ο Δήμος Γλυφάδας πάντως είχε βγάλει την ακόλουθη ανακοίνωση

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (19.07.2022) - Κλειστό σήμερα και αύριο το μονοπάτι που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία στους πρόποδες του Υμηττού ⛔️

Κλειστό είναι αυτή την ώρα και θα παραμείνει και αύριο το μονοπάτι που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία, για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων αρχών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι πολύ ισχυροί βόρειοι άνεμοι που φθάνουν κατά διαστήματα και τα 8 μποφόρ, δημιουργούν έκτακτες συνθήκες και πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

"Η σκέψη μας είναι αυτή την ώρα στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης. Ευχόμαστε σύντομα να σβήσει η πυρκαγιά και να λήξει αυτή η δοκιμασία" τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και απευθύνει έκκληση για αυξημένη προσοχή.