Ηλιούπολη: Πέρασε καιρός κ. Δήμαρχε - Η τελετή ονοματοδοσίας του Δημοτικού Κολυμβητήριου σε "Μάνος Ζερδεβάς" πότε θα γίνει;

 


Διαβάσαμε εδώ: https://ilioupolinews.gr/xalkinos-o-ilioupolitis-manos-zerdevas/ κ. Δήμαρχε "Χάλκινος Ο Ηλιουπολίτης Μάνος Ζερδεβάς Με Την Εθνική Ομάδα Πόλο – Το Κλάμα Μετά Τη Νίκη".

Και θυμηθήκαμε κ. Δήμαρχε μια ανάρτησή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - 8 Σεπτεμβρίου 2021 , το διαβάσαμε και εδώ: https://ilioupolinews.gr/metonomazetai-to-dimotiko-kolymvitirio-ilioupolis/ "Μετονομάζεται Το Κολυμβητήριο Ηλιούπολης Προς Τιμή Του Ολυμπιονίκη Μάνου Ζερδεβά".


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΝΟ ΖΕΡΔΕΒΑ
Σήμερα συναντήθηκα στο Δημαρχείο με τον Ολυμπιονίκη με την Εθνική Ομάδα Πόλο και συμπολίτη μας Μάνο Ζερδεβά και τον συγχάρηκα για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας και την προσωπική του συμβολή στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.
Τον ενημέρωσα ότι ως δημοτική αρχή υποστηρίζουμε την πρόταση του «Γ. Σ. Ηλιούπολης», από όπου και ξεκίνησε το πόλο ο αθλητής, για την μετονομασία του Δημοτικού Κολυμβητήριου μας ως «Μάνος Ζερδεβάς» και μετά από τις απαραίτητες διαδικαστικές προετοιμασίες θα φέρουμε σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση αυτή.
Συζητήσαμε ακόμη για τα ζητήματα του αθλητισμού και του πόλο στην πόλη μας και συμφωνήσαμε να εργαστούμε από κοινού για την προώθηση γενικά του αθλητισμού, του συγκεκριμένου αθλήματος της υδατοσφαίρισης, αλλά και των αθλητικών ιδεωδών ιδιαίτερα στους νέους, που ακόμα δοκιμάζονται από τις συνέπειες των περιορισμών λόγω της πανδημίας.
8 Σεπτεμβρίου 2021
Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

Πέρασε καιρός κ. Δήμαρχε - Η τελετή ονοματοδοσίας του Δημοτικού Κολυμβητήριου σε "Μάνος Ζερδεβάς" πότε θα γίνει;