Στάθης Ψυρρόπουλος - "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ": Σοβαρός τραυματισμός ηλικιωμένης στο κεφάλι και στο χέρι εξαιτίας φθοράς του πεζοδρομίου - η Δημοτική Αρχή ακούει;

Αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ":

Μόλις ενημερώθηκα από καταστηματάρχες της περιοχής της Λ. Ειρήνης για ένα σοβαρό τραυματισμό ηλικιωμένης στο κεφάλι και στο χέρι το οποιο προκλήθηκε από φθορά του πεζοδρομίου σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης μας.

Της παρασχέθηκαν από φαρμακείο της περιοχής οι πρώτες βοήθειες και αναμένεται ασθενοφόρο για την μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Βρέθηκα επι τόπου στο σημείο για να βοηθήσω αλλά και να διαπιστώσω με τα ίδια μου τα μάτια την κακή κατάσταση του πεζοδρομίου.

Παραθέτω όμως και το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου που κατέθεσε ο συμπολίτης καταστηματάρχης μας, στο οποιο κάνει έκκληση για επισκευή, ώστε να μην τραυματιστεί πεζός.



Το έγγραφο δεν απαντήθηκε ποτέ, από τους αρμόδιους αντιδημάρχους σε μια διαδικασία που ως γνωστόν ο Δήμος έχει περιθώριο βάσει νόμου να απαντήσει μέσα σε 60 ημέρες.
Σημειωτέον ότι ο καταστηματάρχης είχε την καλή διάθεση αποκατάστασης του πεζοδρομίου.
Πραγματικά, η Δημοτική Αρχή ακούει;
Εφόσον ήταν ενήμερος αντιδήμαρχος με φωτογραφίες μάλιστα εδώ και 4 μήνες, για ποιο λόγο δεν κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες για να ενημερωθούν οι καταστηματάρχες της περιοχής;

Στάθης Ψυρρόπουλος, επικεφαλής "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ"