Ηλιούπολη - Παναγιώτης Δριμυλής: Πετάει ο γάιδαρος κ. Θέμη Γιαννόπουλε;

 


Άλλη μια ανάρτηση του Ηλιουπολίτη Παναγιώτη Δριμυλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου.

"Πετάει ο γάιδαρος κ. Θέμη Γιαννόπουλε;
Οι λεπτομέρειες της "επωφελούς σύμβασης" για τον ηλεκτροφωτισμό και ο τρόπος που η εταιρεία που θα αναλάμβανε το έργο, θα έβγαζε κέρδος καρότσια με πολλά εκατομμύρια ευρώ, είναι εξίσου σημαντικός με την ουσία της σύμβασης.

Ενώ η κατανάλωση του ηλεκτρικού στον οδοφωτισμό ανέρχεται σε 3.000.000 kwh στην σύμβαση περιγράφεται ότι η ωφέλεια θα ήταν 3.700.000kwh. Για όποιον δεν το κατάλαβε έχουμε ωφέλεια παραπάνω από την κατανάλωση. Όπερ σημαίνει ότι ο γάιδαρος μπορεί και να πετάει.

Μάλιστα κάθε χρόνο επί δώδεκα χρόνια σύμβουλος της εταιρείας θα πιστοποιούσε ότι ο δήμος Ηλιούπολης έχει ωφέλεια παραπάνω από την κατανάλωση ώστε να πληρώνεται η εταιρεία από τα ανταποδοτικά τέλη. Τον σύμβουλο αυτόν θα τον πλήρωνε ο δήμος Ηλιούπολης (σύνολο 300.000 ευρώ για δώδεκα χρόνια) ώστε να υπογραφεί πλαστά πιστοποιητικά ότι πιάστηκε το πλαφόν στην ωφέλεια των 3.700.000kwh.

Ας προχωρήσουμε τώρα κ. Θέμη Γιαννόπουλε στην επιχειρηματολογία σας ότι ο δήμος Ηλιούπολης είναι φτωχός δήμος και δεν έχει έσοδα, ώστε να μπορεί ο ΠΑΟΔΗΛ να διοργανώνει δωρεάν συναυλίες, όπως γίνεται σε άλλους δήμους.

Γιατί τότε κ. Γιαννόπουλε θέλατε να δώσετε όλα τα ανταποδοτικά τέλη σε έναν ιδιώτη για ένα έργο υπερκοστολογημένο κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ. Γιατί κ. Γιαννόπουλε ενώ κόπτεσται για μερικά χιλιάρικα και κλαίγεσται ότι δεν έχει ο δήμος, έχει πολλά παραπάνω εκατομμύρια, για μια εταιρεία; Ξέρετε κ. Γιαννόπουλε πόσες δωρεάν συναυλίες θα κάνατε με αυτά τα χρήματα που θέλετε στην κυριολεξία να χαρίσετε σε κάποιον ιδιώτη; Δώδεκα φορές δωρεάν τη Madonna θα είχατε, μια φορά ανά έτος, μαζί και αρκετά ντόπια σχήματα.




Λέτε ότι φτάνει πια το τζάμπα Εν ολίγοις κατηγορείται κιόλας ότι οι κάτοικοι είναι τζαμπατζήδες. Στην θέση σας κ. Γιαννόπουλε δεν θα υπήρχε τρύπα να κρυφτώ από την ντροπή μου, για αυτό δεν θα βρεθώ στην θέση σας ποτέ μου. Είναι ντροπή να είστε τόσο προκλητικός κ. Γιαννόπουλε.

Γνωρίζω ότι σας εξαπατούν πολύ εύκολα. Θυμάμαι πως σας εξαπάτησε το bachelor, ζητήσατε συγνώμη από τους κατοίκους και είπατε ότι θα κάνατε και κάποια μήνυση. Την κάνατε άραγε; Σε τι κατάσταση βρισκόμαστε τώρα; Δεν πιστεύω τελικά να είμαστε πάλι οι κάτοικοι οι μόνοι εξαπατημένοι;

Ναι κ. Γιαννόπουλε που έχετε το θράσος αντί να κρύβεστε, να μιλάτε. Μας εξαπατάτε, μας βρίζετε και μας περιφρονείτε, εσείς και η φάρα που ανήκετε αυτή τη στιγμή, όλη την ώρα.

Θα τελειώσω λέγοντας ότι ούτε εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνονται τελείως τζάμπα συναυλίες, θέατρα κλπ. Εσείς όμως θα είστε ο τελευταίος που θα έχει λόγο για αυτό κι ας έχετε την θέση του προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ.

Φτάνουν πια οι προσβολές από εσάς και τη φάρα σας κ. Γιαννόπουλε. Έχετε κάνει πάρα πολλές. Μην ξαναμιλήσει κανένας που υποστηρίζει την παράταξη του δημάρχου Χατζηδάκη για οικονομία, χρήματα, που και πως θα βρεθούν.

Άντε, τζαμπατζήδες της λογικής.

01.07.2022


Παναγιώτης Δριμυλής"