Επενέβη η Αστυνομία στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

 


Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ απομάκρυναν γυναίκες μαυροφορεμένες από τον περίβολο του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως. Δεν είναι η πρώτη φορά που κατά την περίοδο του πανηγυριού κάποιο επιτήδειοι, εντός και εκτός του Ιερού Ναού, εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό «αρπάζουν» πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα.

Σήμερα ανήμερα της γιορτής της Αγίας Μαρίνας και κατά την διάρκεια της Aρχιερατικὴς Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιούπολης δυο γυναίκες μαυροφορεμένες εισχώρησαν εντός του ναού, ανάμεσα στους προσκυνητές, ζητώντας οικονομική βοήθεια. 

Έχουν συμβεί και κατά το παρελθόν την περίοδο της πανήγυρης μικροκλοπές και ευτράπελα. Παλιότερα, όταν από αστυνομικό συνελήφθη νεαρός, πολυμελής ομάδα πιθανός συνεργοί του, που μάλλον ήταν ανάμεσα στους προσκυνητές, μόλις αντιλήφθηκαν την σύλληψη, επιτέθηκαν στον αστυνομικό τον χτύπησαν βίαια απάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο τον τραυμάτισαν και προκάλεσαν και φθορές στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή του άρθρου εδώ: https://www.cityofilioupolis.gr/2022/07/%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%ad%ce%b2%ce%b7-%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b9-%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af/