Ηλιούπολη: Επιγραμματικά.

 


Χαράς Ευαγγέλια

Για το Ηλιουπολίτικο, εκ των παλαιοτέρων, site https://www.cityofilioupolis.gr/ . Ανανεώθηκε, μπήκε στα google news και πολλαπλασίασε τους καθημερινούς επισκέπτες του με γεωμετρική πρόοδο κάνοντας απίστευτα νούμερα επισκεψιμότητας. Με το καλό βρε και εφημερίδα.

Δεν πληρώνει

Όχι μόνο δεν ιδρώνει ο Γαβριήλ Αραμπατζής  για τα τζου μπόξ αλλά δεν πληρώνει ούτε για δημοσκοπήσεις και γκάλοπ εταιριών.  

Σε αναμονή - 1

Του πορίσματος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το έλλειμμα των 28.000 ευρώ σχετικά με συνδρομές κολυμβητηρίου που πρόσφατα ανακοινώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης από τον Δήμαρχο κατόπιν ερώτησης του επικεφαλής της παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" κου Στάθη Ψυρρόπουλου.

Σε αναμονή - 2

Αναμένουμε την δημοσιοποίηση του ονοματεπώνυμου όποιου ζήτησε από εταιρία την πραγματοποίηση δημοσκόπησης - τηλεφωνικού γκάλοπ για την οποία έγινε μνεία προσφάτως σε τοπικά site σχετικά με τις δημοτικές εκλογές του 2023 μετά την ολοκλήρωση της ενδελεχούς έρευνας που πραγματοποιεί η έγκριτη δημοσιογραφία. Το ονοματεπώνυμο.

Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης

Ιδρύθηκε στις 18/1/2008, Aρ.απόφασης Μ.Π.Α. 138/2008. Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της αγωνίστριας Ευαγγελίας Δημητρίου η Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Γενικός σκοπός του Συλλόγου ήταν η προώθηση και προστασία των συμφερόντων των πολιτών μέσα από την ενεργοποίησή τους για καλύτερη Ποιότητα Ζωής, μέσω της ανάπτυξης σχετικών πρωτοβουλιών και δράσεων, της επεξεργασίας προτάσεων και της υλοποίηση τους, της αυτοοργάνωσης και της αυτενέργειας.

ΥΓ: Η φωτογραφία εξωφύλλου της ανάρτησης από το κυκλοφοριακό χάλι και όχι μόνο που δημιουργήθηκε στην Αγία Μαρίνα το πρωί του Σαββάτου της 16ης Ιουλίου 2022.