Ηλιούπολη: Ο Στάθης Ψυρρόπουλος, επικεφαλής της παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" είναι κάθε μέρα παντού.

 


Δύσκολα θα ξεμπλέξουν μαζί του όσοι νομίζουν, έχοντας τα χέρια στις τσέπες και άφαντοι από την καθημερινότητα και τα προβλήματα της πόλης μας, ότι στο τέλος θα ανοίξει ο δρόμος για αυτούς... 

Ο Στάθης Ψυρρόπουλος είναι κάθε μέρα παντού.

Πραγματοποίησε χθες συνάντηση ανταλλαγής απόψεων και σκέψεων για την Ηλιούπολη με τον συμπολίτη μας Ολυμπιονίκη Βασίλη Κουρνέτα.

"Είχα την χαρά να ανταλλάξω απόψεις και σκέψεις για τον αθλητισμό στην πόλη μας, με το συμπολίτη μας Βασίλη Κουρνέτα, Ολυμπιονίκη και ίνδαλμα των παιδικών μου χρόνων, ο οποίος ξεκίνησε την μεγάλη του καριέρα από την Ηλιούπολη.

Κοινός τόπος τα παιδιά μας, η επαφή τους από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό και η βελτίωση των υφιστάμενων δομών και όρων άθλησης. 

Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας και θα αποτελέσουν προτεραιότητα μας".


Στάθης Ψυρρόπουλος - Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ''Πρώτα η Ηλιούπολη''

Οι ευχές και οι σκέψεις όλων μας σε όσους δοκιμάζονται αυτή τη νύχτα...

Καλή δύναμη σε όσους επιχειρούν.

Κουράγιο στους πληγέντες.



Σε συνέχεια επικοινωνίας μας με το Δήμο Παλλήνης, συγκεντρώνουμε για τους πυρόπληκτους στις πληγείσες περιοχές αλλά και σε όσους βρίσκονται στη μάχη της κατάσβεσης τα παρακάτω είδη:

-Εμφιαλωμένο Νερό
-Φυσιολογικό Ορό
-Φυσικά Δάκρυα
-Pulvo
-Κεραλοιφή για εγκαύματα
-Τρόφιμα Μακράς Διαρκείας
-Μωρομάντηλα
Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να φέρουν τα είδη πρώτης ανάγκης στην οδό Μπουμπουλίνας 34 (απέναντι από το Δημαρχείο Ηλιούπολης), σήμερα Τετάρτη 20/7/2022 και αύριο Πέμπτη 21/7/2022, από 17:00 έως 20:00.