Δήμος Ηλιούπολης: Άλλη μια εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

 


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ-Κ18 ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ
Άλλη μια εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε επιτυχημένα, στο Β’ Αθλητικό Κέντρο – ΔΙΑΝΑ, σε συνδιοργάνωση Χαραυγιακού και Δήμου Ηλιούπολης, για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών δυο παιδιών 10 και 3 ετών, με σημαντικά προβλήματα υγείας.
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση, με συμμετοχή πλήθους συμπολιτών μας, νέων αθλητών, των οικογενειών των παικτών όλων των κατηγοριών του Χαραυγιακού, συλλόγων και συλλογικοτήτων της πόλης μας.
Ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι παρατάξεων, βράβευσαν όλους τους συμμετέχοντες παίκτες, παλαίμαχους και νέους, σε μια ευχάριστη απογευματινή εκδήλωση με ευγενικό σκοπό.
Το χειροκρότημα του κόσμου προς τον μικρό Κωνσταντίνο, που ήταν μαζί μας, ήταν μια ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή.

Παλαίμαχοι ΑΟΗ Χαραυγιακού

Οι παλαίμαχοι του «ΑΟΗ Χαραυγιακός» πρόσφεραν θέαμα με περίτεχνες ενέργειες, παρά την ηλικία τους, αλλά και οι παίκτες της Κ18 Πρωταθλήτριας ΕΠΣΑ με ποιότητα, δύναμη και ταχύτητα, σε έναν αγώνα που το τελικό αποτέλεσμα δεν είχε καμία σημασία.

ΑΟΗ Χαραυγιακός (Κ18) Πρωταθλήτρια ΕΠΣΑ 2021-2022

Ξεχωριστή ήταν και η «αναμέτρηση» των μπαμπάδων με τους μικρούς ποδοσφαιριστές, που ακολούθησε τον αγώνα.Συγχαρητήρια αξίζουν όλοι όσοι συνέβαλλαν στην διοργάνωση, την πραγματοποίηση και την επιτυχία της δράσης αυτής και όσοι από το υστέρημά τους γέμισαν τον κουμπαρά στήριξης.
Ο Δήμος Ηλιούπολης, ως Δήμος της Αλληλεγγύης, σταθερά παίρνει ή και υποστηρίζει πρωτοβουλίες και σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, διοργανώνει παρόμοιες εκδηλώσεις για καλό σκοπό.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης