Ηλιούπολη: Ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ κος Μπάμπης Παπαδημητρίου επισκέφθηκε την Κοινωνική Καφετέρια Sun City.

Επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, την Κοινωνική Καφετέρια Sun City ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και εξαίρετος δημοσιογράφος κύριος Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Συνομίλησε με τους ωφελούμενους του Σωματείου μας που απασχολούνται στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, παρήγγειλε τον καφέ του και των συνεργατών του και συνομίλησε με τους παρευρισκομένους.

Τον Βουλευτή κύριο Παπαδημητρίου υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου μας κύριος Δημήτριος Στεφανίδης και ο υπεύθυνος προγράμματος όλων των δομών κύριος Χρίστος Λαζαρίδης.

Επίσης παρεβρέθηκαν ο επικεφαλής του Συνδυασμού " Ηλιούπολη πάμε μπροστά" κύριος Τάσος Ευσταθίου με τους Δημοτικούς Συμβούλους κύριο Δημητρης Ταμβακος και Παναγιώτης Καρανδρέας, ο επικεφαλής του συνδυασμού " Η πόλη που θέλω" κύριος Γαβριήλ Αραμπατζής (φωτογραφία εξωφύλλου) και ο καθηγητής πανεπιστημίου κύριος Νίκος Αλεξανδρίδης.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ, οι εκπαιδευτές και οι ωφελούμενοι ευχαριστούν τον Βουλευτή κύριο Μπάμπης Παπαδημητρίου που διέθεσε αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο του για να ενημερωθεί για τις δράσεις του Σωματείου μας.

Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ " Παναγία Ευαγγελίστρια"