Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω" (13.12.2021): Άμεση Ανάγκη η Αναβάθμιση του Α' Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης.


Εν αναμονή των επισήμων ανακοινώσεων σχετικά με την άνοδο του ιστορικού σωματείου της πόλης μας, της Ηλιούπολης, στην Super League 2 ας θυμηθούμε τι έλεγε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης και δημοτικός σύμβουλος - επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κος Γαβριήλ Αραμπατζής σε ανακοίνωσή του στις 13 Δεκεμβρίου 2021 ελπίζοντας οι αρμόδιοι της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης να τον έχουν ακούσει και να έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται να γίνουν στο Α' Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης για να μην αγωνίζεται η Ηλιούπολη, να μην δίνει τους εντός έδρας της αγώνες σε άλλα γήπεδα της Αττικής.

Έλεγε λοιπόν ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής:

"Άμεση Ανάγκη η Αναβάθμιση του Α Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης. Καλό θα ήταν να εξετάσει η δημοτική αρχή και τη χρήση του μοντέλου ΣΔΙΤ.

Η σημερινή κατάσταση του γηπέδου, δεν θα επιτρέψει στις δύο τοπικές ομάδες να αγωνιστούν τη νέα σεζόν εντός πόλης σε περίπτωση ανόδου τους στη Superleague 2, το γήπεδο δεν πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας και υποδομών που απαιτούνται από την ΕΠΟ.

Επιτακτική ανάγκη και συνάμα μια μοναδική ευκαιρία να ανοίξουμε το δημόσιο διάλογο για την πλήρη ανάπλαση του γηπέδου.

Η παράταξη «Η Πόλη που θέλω» προτείνει την άμεση εκκίνηση των διαδικασιών αναβάθμισης του γηπέδου και να εξεταστεί από την δημοτική αρχή η χρήση του μοντέλου ΣΔΙΤ. Είναι ένας τρόπος χρηματοδότησης που γνωρίζει άνθιση και έχει βρει πρακτική εφαρμογή σε μεγάλα έργα σε πολλούς δήμους ανά την Ελλάδα.

Η αναβάθμιση του Α’ Δημοτικού Γηπέδου, πέραν του γεγονότος ότι αναβαθμίσει την πόλη στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, θα δημιουργήσει προϋποθέσεις τοπικής ανάπτυξης, δημιουργώντας ένα νέο κέντρο άθλησης και επιχειρηματικότητας εντός του ιστού της πόλης.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να εξετάσει σοβαρά την πρόταση μας και να μην κρυφτεί για άλλη μια φορά πίσω από κενές εξαγγελίες και άδεια «θα» προς τα τοπικά σωματεία και τους φιλάθλους".