Ηλιούπολη - Νίκος Καραβαγγέλης: Γειά σου Δήμαρχε από την Σύμη.


ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ! *

Αρκετοί έφυγαν ή θα φύγουν για έστω λίγες μέρες διακοπών. Στα μέρη που θα πάνε ανάμεσα στα όσα δούνε θα διαπιστώσουν ότι ανεξάρτητα από το μέγεθος της πόλης, του χωριού ή του νησιού, την κατάσταση που βρίσκεται η περιοχή σε υποδομές, στις υπηρεσίες και τις δράσεις που παρέχει ο κάθε Δήμος.


Από την ακριτική Σύμη που βρέθηκα και μια τυχαία συνάντηση που είχα με τον επί 20ετιας δήμαρχο του νησιού κο Παπακαλοδούκα, διαπίστωσα και επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά ότι όπου πραγματικά θέλουν, μπορούν και καταφέρνουν, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, να αναβαθμίζουν, να βελτιώνουν τον τόπο τους, παρέχοντας και συμμετέχοντας παράλληλα σε δράσεις και εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και αναδεικνύουν τον τόπο τους.

Αξίζει να επισημανθεί η ύπαρξη οδοφωτισμού στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού με φωτιστικά τεχνολογίας LΕD μέσω προμήθειας με ίδιους πόρους.
Σύντομα θα έρθει η ώρα της επιστροφής στην Ηλιούπολη για την οποία δυστυχώς ακόμη αποτελεί ζητούμενο ο οδοφωτισμός με LED.
*αναφώνησε ο Μανώλης Κονταρός στην συναυλία που πρόσφερε ο Δήμος Σύμης, ανάμεσα σε μιά σειρά δωρεάν πολιτιστικών εκδηλώσεων.