Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στην Ηλιούπολη.

 


Η Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτ/κής ΑττικήςΕυχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους συναδέλφους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 305-2 της Ν/Α Αττικής που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα.

Γλυφάδα, 13/08/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Οι συνάδελφοί μας οι οποίοι υπηρετούν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., καθημερινά δίνουν σκληρή μάχη για την πάταξη του εγκλήματος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Εκτός των κινδύνων που αντιμετωπίζουν λόγω της φύσης του επαγγέλματος του Αστυνομικού, ως δικυκλιστές είναι εκτεθειμένοι στα οδικά ατυχήματα, λόγω της καθημερινής κίνησής τους με τις μηχανές.

Δυστυχώς, ακόμη ένα ατύχημα σημειώθηκε εν ώρα υπηρεσίας τους. Ειδικότερα, κατά την εκτέλεση βραδινής βάρδιας την Πέμπτη 11/08 προς Παρασκευή 12/08 στην περιοχή της Ηλιούπολης, η Ομάδα 305-2 της ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με όχημα που οδηγούσε πολίτης.

Ευτυχώς, τα χειρότερα αποσοβήθηκαν καθώς οι συνάδελφοί μας, σε αυτήν την άτυχη στιγμή θα μπορούσαν ακόμα και να είχαν χάσει τη ζωή τους. Τα γρήγορα αντανακλαστικά τους και η εμπειρία τους, στάθηκαν πολύτιμοι σύμμαχοί τους.

Ευχόμαστε από καρδιάς γρήγορη ανάρρωση στους συναδέλφους μας και φυσικά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, θα τους στηρίξει με κάθε τρόπο.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ