Ηλιούπολη: Επιγραμματικά.

 


Εξαιρετική Χριστίνα Μαραγκόζη.

Δευτέρα βράδυ είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην  συναυλία της Χριστίνας Μαραγκόζη και των συνεργατών της στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής". Γιώργος Χατζηδάκης, Γιάννης Αντζινάς και Ιωάννα Σκλαβενίτη έδωσαν το παρών ενώ δεν ξεπέρασε τα 200 άτομα το κοινό που παρακολούθησε την εξαιρετική αυτή εκδήλωση.

Στον αυτόματο πιλότο.

Υποχρεωτική λέει η χρήση μάσκας στα ΜΜΜ αλλά στην πράξη όποιος θέλει κάνει ότι θέλει. Μειώθηκαν και τα δρομολόγια, αυξήθηκε τις ώρες αιχμής ο συνωστισμός και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Η αναφορά στα μεγάφωνα του μετρό για την υποχρέωση χρήσης μάσκας μόνο γέλιο προκαλεί στους αρνητές.

Από γκάφα σε γκάφα.

Καθάρισαν πέριξ της Αγίας Μαρίνας και της Αγίας Παρασκευής την περίοδο του πανηγυριού των οι αρμόδιοι στον Δήμο Ηλιούπολης και έσπευσαν να βγάλουν ανακοινώσεις. Για τα αυτονόητα. Τελικά ο επικοινωνιολόγος τι ήθελε να μας πει. Για να καθαρίσουν πρέπει να έχει πανηγύρι;

Εν αναμονή.

Της ανακοίνωσης του πορίσματος της ΕΔΕ για 28.000 έλλειμμα... 

Έρχεται βαρύς χειμώνας.

Ανέφερε σε πρόσφατο Δελτίο Τύπου το ΙΝΚΑ - Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας. Αν κρίνουμε από τις νέες τιμές ρεύματος - βόμβα στα θεμέλια των νοικοκυριών που ισχύουν από την Δευτέρα 1η Αυγούστου και από τα μαντάτα που μας φέρνουν οι παραγωγοί φίλοι μας ανά την χώρα ο χαρακτηρισμός "βαρύς" ίσως είναι και λίγος.