Ηλιούπολη: Πειραματισμοί στων Κατοίκων το Κεφάλι.

 


Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που διοικούν σήμερα το Δήμο Ηλιούπολης αποτελούν βασικά στελέχη πολλών ετών της προηγούμενης Διοίκησης.

Και η αλήθεια είναι ότι για χρόνια στο θέμα της αποκομιδής των ογκωδών και των μπαζών οι ίδιοι άνθρωποι ασκούν διαφορετικές πολιτικές πειραματιζόμενοι στο κεφάλι των δημοτών.

Από τον πολυδιαφημισμένο προσδιορισμό συγκεκριμένων σημείων εναπόθεσης από τους δημότες ογκωδών και μπαζών για την περισυλλογή τους φτάσαμε στην πλήρη απαγόρευση και την ανάρτηση πανό - σαν σκιάχτρα χωρικών στα αγροκτήματα με συνθήματα περί απαγόρευσης εναπόθεσης μπαζών, παρακολούθησης των σημείων και επιβολής χρηματικών προστίμων.

Και μετά την πλήρη απαγόρευση ήρθαν οι μέλισσες του ιδιώτη. Πετάτε εσείς και θα μαζεύονται... Και έχεις και τον πάντα χαμογελαστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παράγοντα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ηλιούπολης να ρωτά ποια είναι η θέση του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης για το θέμα.

Συνεπώς το θέμα δεν είναι μόνο το τελευταίο πείραμα  που οι Διοικούντες σκαρφίστηκαν αλλά η ανικανότητα ορθής, αξιόπιστης και αποτελεσματικής πολιτικής για την περισυλλογή των ογκωδών και των μπαζών από μια ετερόκλητη παρέα διοίκησης που προεκλογικά είχε για πρόγραμμα μια γενικευμένη έκθεση ιδεών.

Οι φωτογραφίες της ανάρτησης, σημερινές - Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, από την μικρή χαβούζα, μια από τις πολλές στην πόλη , στη συμβολή των οδών Στέφανου Σαράφη, Ιουστινιανού, Περικλέους.