Ηλιούπολη - Παναγιώτης Δριμυλής: "Oι Συνεργοί με την ντροπή μπορούν να βγάλουν μια ανακοίνωση για τις ιδιωτικοποιήσεις που γίνονται στον δήμο Κακοσουλίου".


Άλλη μια καυστική ανάρτηση του συμπολίτη μας Παναγιώτη Δριμυλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα συζητηθεί και θα προβληματίσει.

Αναφέρει ο κος Δριμυλής:

"Έχει βρει πατέντα ο δήμαρχος Χατζηδάκης να προχωράει τις ιδιωτικοποιήσεις στον δήμο Ηλιούπολης. Περιμένει τα καλοκαίρια,τις περνάει από οικονομική επιτροπή, με εισηγητή τον Συριζαιο Στασινόπουλο . Ο αφρονας νεαρός είναι κανονικό υποχείριο των οποίων σχεδιασμών του δημάρχου. Να θυμηθούμε ότι με τον ίδιο τρόπο επιχειρήθηκε να ιδιωτικοποιηθεί ο ηλεκτροφωτισμός, όπως αποδείχθηκε με χαλκευμενα νούμερα ως προς την κατανάλωση και την ωφέλεια, με αποτέλεσμα μια υπερκοστολογηση μερικών εκατομμυρίων ευρώ, που φήμες θέλουν οι εργολάβοι να μοιράζουν μέρος τους σε μίζες. Ο ίδιος ο Στασινόπουλος παραδέχθηκε δημόσια ότι υπήρξαν υπερκοστολογήσεις στον ηλεκτροφωτισμό.

Σειρά έχει η αποκομιδή ογκοδων αντικειμένων και μπαζών. Το νέο το έβγαλε η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης και θα λάβει χωρα στη σημερινή οικονομική επιτροπή. Μην γνωρίζοντας προς ώρας το ακριβές περιεχόμενο της εισήγησης, ας δοθεί ειδικό βάρος στο οικονομικό σκέλος, μιας και η διοίκηση αυτή φαίνεται ότι δεν τα πάει καλά με τους αριθμούς.

Υπήρχε πράγματι η απορία πως ο Στασινόπουλος ενώ δεν έχει εργαστεί ποτέ του, δεν διέθετε κάποιες ειδικές γνώσεις, επί της ουσίας η μόνη συναλλαγή που είχε κάνει στη ζωή του είναι να πληρώνει τον καφέ και τα τσιγάρα του, έγινε αντιδήμαρχος οικονομικών. Η απάντηση ήρθε με τον ηλεκτροφωτισμό. Τώρα πριν ακόμα προλάβει να αναλάβει σαν αντιδημαχος για την καθαριότητα, ενώ δεν γνωρίζει τίποτα από εργοτάξια, οργάνωση εργασίας, οργάνωση μέσων παραγωγής, συντήρησης τους, γίνεται εκ νέου εισηγητής για την ιδιωτικοποίηση μέρους της καθαριότητας. Μάλλον κάτι γνώριζε ο κ. Αντζινας επί σειρά ετών αντιδήμαρχος καθαριότητας και έφυγε με ελαφρά πηδηματακια από τη θέση αυτή.

Τον Στασινόπουλο δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει το κόστος. Αριστίνδην ο δήμαρχος, κανονικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος, ποιός ξέρει, αύριο μπορεί να δούμε πάλι κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να προστρέχει για υποστήριξη, δηλώνοντας ότι δεν γίνεται ιδιωτικοποίηση, όπως είδαμε την Ραλλία Χρηστίδου στην περίπτωση του ηλεκτροφωτισμού.

Θετικό θα ήταν τόσο ο δήμαρχος όσο και η ορντιναντσα του, να μας πούνε τι άλλες κινήσεις έχουν κάνει για να λειτουργήσει καλύτερα η καθαριότητα. Ο δήμαρχος μας, θέλησε κάποια στιγμή να παρουσιάζεται ως ο Εμιλιάνο Ζαπάτα των νοτίων, έκανε κάποια διαμαρτυρία στην Περιφέρεια για το θέμα ή δίνει διαρκώς
συγχαρητήρια
στον Πατούλη;

Είναι φανερό ότι αυτά τα θέματα πρέπει να περνάνε από τα δημοτικά συμβούλια με τη μέγιστη δυνατή διαβούλευση, δεν μπορούν να αποφασίζουν οι οικονομικές επιτροπές.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν θα στηριχθεί πάλι ο δήμαρχος και η ορντιναντσα του από κάποιο Συριζαιο πολιτικό των νοτίων, αν θα πει κάτι ο ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης και τι στάση θα κρατήσει απέναντι σε ένα μέλος του, που τον εκθέτει διαρκώς και συνεχόμενα, τι είδους αντιμετώπιση θα υπάρξει από την παράταξη Ηλιου-πολις;

Έχει να δώσει κάποιες συμβουλές στον δήμαρχο ή ήρθε στιγμή για αντιπαράθεση;

Αναμένοντας, γιατί ακόμα το περιεχόμενο δεν είναι γνωστό, δηλαδή το πως και με ποιους όρους θα επιχειρηθεί η ιδιωτικοποίηση περισυλλογής των ογκοδων αντικειμένων, ώστε να μιλήσουμε πιο βάσιμα.

Για να μην ξεχάσω, οι Συνεργοί με την ντροπή μπορούν να βγάλουν μια ανακοίνωση για τις ιδιωτικοποιήσεις που γίνονται στον δήμο Κακοσουλιου, υπάρχει πρόβλημα εκεί".

Ο κος Παναγιώτης Δριμυλής