Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης: "2ο Living Streets: Κινήσου ελεύθερα, Δράσε Οικολογικά".

 


📍
«2ο Living Streets: Κινήσου ελεύθερα, Δράσε Οικολογικά» από 16 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 από τις 18:00μ.μ. έως τις 21:00μ.μ.

📌
Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Ελληνικό

👉
Το «Living Streets 2022» έρχεται και φέτος για να μας χαρίζει για τρεις ημέρες, από τις 16 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, τους δρόμους μας για παιχνίδι και οικολογική ευαισθητοποίηση.

📌
Στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Ελληνικό, από τις 18:00 έως τις 21:00 θα λάβουν χώρα δράσεις όπως, παραδοσιακά παιχνίδια δρόμου, δράσεις ανακύκλωσης και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, δημιουργική απασχόληση, θεατρικές παραστάσεις, πάρτι με πολύ χορό και μουσική και πολλές άλλες εκπλήξεις.

👍
Σκοπός των δράσεων που υλοποιούνται είναι η προώθηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς, η ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη μας, καθώς και η ενεργοποίηση της οικολογικής μας συνείδησης μέσω δράσεων μείωσης του οικολογικού μας αποτυπώματος.


ΥΓ: Στην φωτογραφία εξωφύλλου από την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης η βουλευτής ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Νέας Δημοκρατίας κα Άννα Καραμανλή, ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης κας Γιάννης Κωνσταντάτος και η ψυχή της εκδήλωσης Δημοτική Σύμβουλος Ελληνικού - Αργυρούπολης και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελίνα Αλεξίου.



Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την οποία πήραμε και την φωτογραφία εξωφύλλου αναφέρει η βουλευτής ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Νέας Δημοκρατίας κα Άννα Καραμανλή:

"Γίναμε και πάλι για λίγο παιδιά!
2ο Living Streets: Κινήσου ελεύθερα, Δράσε Οικολογικά στον @dimos_ellinikou_argyroupolis
Το Living Streets και φέτος μας χαρίζει δρόμους για παιχνίδι και οικολογική ευαισθητοποίηση, δράσεις όπως παραδοσιακά παιχνίδια δρόμου, δράσεις ανακύκλωσης και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, δημιουργική απασχόληση, θεατρικές παραστάσεις, πάρτι με πολύ χορό και μουσική. #νότιαμαζί ".