Εντός Έδρας Ήττα Για Την Ηλιούπολη Από Την Καλλιθέα Για Το Κύπελλο Ελλάδας.

 


Την ήττα στην 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας γνώρισε η Ηλιούπολη, με 1-2 από την Athens Kallithea, στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη έδειξαν πυγμή και καλή αγωνιστική κατάσταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 5ο λεπτό ο Βάρκας δεν δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με το όμορφο σουτ που πραγματοποίησε έξω από την περιοχή, ενώ στο 13ο ο Κρέτσι έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το σουτ του να περνάει λίγο άουτ. Στο 18′ ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 23′ ο Βασιλείου έφερε το ματς στα ίσια σουτ μεσα από τη μικρή περιοχή. Ο Περιστερίδης, στο 41′ απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Mounier, με το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, με τον Κυνηγόπουλο να σημειώνει το 1-2 στο 52′. Η Ηλιούπολη στερήθηκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει λόγω της λανθασμένης υπόδειξης του διαιτητή να μην δώσει πέναλτι στην ανατροπή του Δημητριάδη μέσα στην περιοχή, και έτσι το 1-2 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Τσαφταρίδης, Μπουσάι, Κρητικός, Πατσατζόγλου, Γκοτσούλιας, Βασιλείου, Κρέτση (46′ Κωστόπουλος), Βάρκας (62′ Δημητριάδης), Τριανταφυλλάκος (87′ Γεωργιάδης), Μπαστακός.

Καλλιθέα: Στρέζος, Ευαγγέλου, Χατζηδήμπας, Ρέτζας, Μπουλούλης, Βασιλούδης (46′ Rossi), Santana (75′ Tσιρώνης), Κυνηγόπουλος (75′  Malci), Perdomo (83′ Kωστανάσιος), Mounier (63′ Maciel)

Πηγή: https://ilioupolifc.gr/entos-edras-itta-apo-tin-kallithea/


Ανακοίνωση Για Τη Διαιτησία Στο Παιχνίδι Με Την Καλλιθέα

Η διοίκηση του Γ.Σ Ηλιούπολης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, όπου οι αποφάσεις του διαιτητή διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο διαιτητής κ. Ρούτσης, σε «αγαστή συνεργασία» με τους επόπτες, επέλεξαν να είναι εκείνοι οι αρνητικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, μην καταλογίζοντας πεντακάθαρο πέναλτι επάνω στον Μπαστακό και τον Δημητριάδη, οι οποίοι ανατράπηκαν μπροστά στα μάτια του ρέφερι αλλά και των βοηθών του.

Ευελπιστούμε ο παρατηρητής διαιτησίας να έχει καταγράψει τα δύο περιστατικά και να επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις στον διαιτητή, ο οποίος έδειξε ξεκάθαρη μεροληπτική στάση υπέρ της Καλλιθέας και στέρησε ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ηλιούπολη.

Για νέα και ανακοινώσεις της ομάδας ακολουθείτε την επίσημη σελίδα εδώ: https://ilioupolifc.gr/