Πλακίτσα Χατζηδάκη σε Ευσταθίου.

 


Παρά το κλίμα εντάσεων που επικράτησε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης δεν έλειψαν και κάποιες στιγμές χαλάρωσης και χαβαλέ.

Παίρνοντας τον λόγο κάποια στιγμή ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Χατζηδάκης και απευθυνόμενος στον επικεφαλής της παράταξης "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" κ. Τάσο Ευσταθίου του ευχήθηκε να είναι το 2023 απέναντί του τον β' γύρο για να λάβει ποσοστό 29,08% - το διπλάσιο από αυτό που λάβατε στις εκλογές το 2019 του είπε χαρακτηριστικά.

Θα υπενθυμίσουμε όμως στον κ. Δήμαρχο ότι αυτό το όνειρο θερινής νυκτός το είχε για τον β΄γύρο το 2019 και ο κ. Βαλασόπουλος αλλά δυστυχώς εκτός από τα όμορφα όνειρα υπάρχουν και οι εφιάλτες.

Ας προετοιμάζεστε κ. Δήμαρχε για το 2023 να έχετε απέναντί σας τον Γαβριήλ Αραμπατζή στον β' γύρο αν ο λαός σας στείλει μιας και όπως βλέπουμε με 1-2 εξώδικα και μηνύσεις ακόμη στον Στάθη Ψυρρόπουλο τον επικεφαλής της παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" μάλλον θα αποχαιρετήσετε κ. Δήμαρχε νωρίς τον β' γύρο κάνοντας νέο ιστορικό αρνητικό ρεκόρ Ηλιούπολης.