Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου "Όσα δεν είχα τη δύναμη να πω…" της Ηλιουπολίτισσας Άννας Πολίτη.

 


Η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου με τίτλο "Όσα δεν είχα τη δύναμη να πω…" της νεαρής Ηλιουπολίτισσας συγγραφέως Άννας Πολίτη θα πραγματοποιηθεί από την ίδια στην Έκθεση βιβλίου στο 50ο Φεστιβάλ βιβλίου που πραγματοποιείται στο Ζάππειο στο περίπτερο 45, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 από 19.00μ.μ. έως 22.00μ.μ.

Η Άννα Θεοδ. Πολίτη γεννήθηκε στην Αθήνα  το 2003 όπου και μεγάλωσε αλλά η καταγωγή της είναι από την Μάνη.

Έχει τελειώσει το Γενικό Λύκειο και σπουδάζει στο Τμήμα Επιστήμης της εκπαίδευσης στην προσχολική ηλικία Αλεξανδρούπολης, ένα όνειρο που είχε από μικρή, να ασχοληθεί με την διδασκαλία και τα παιδιά.

Σε ηλικία 16 χρονών δημιούργησε την δική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποφθέγματα βγαλμένα από την καθημερινότητα καθώς και από τα προσωπικά της βιώματα, με στόχο να εκφράσει τα συναισθήματά της αλλά και να έρθει σε επαφή με τον κόσμο.

Από μικρή ηλικία γράφει τραγούδια και στίχους αλλά πλέον φλερτάρει έντονα με τον χώρο της συγγραφής και της μυθοπλασίας.  



Περισσότερα για το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΝΤΟΣ εδώ: https://defacto.gr/product/anna-politi-osa-den-eicha-ti-dynami-na-po/