Ηλιούπολη: Ως Αντιπολίτευση τα Λέγατε, Ως Διοίκηση τι Κάνατε Κύριοι;

 


Τι κάνατε ως μέλη της Διοίκησης  για την ιστορία με τέλη... χωρίς τέλος... κύριοι;

Μάιος 2014 και ο υποψήφιος με το ΕΝ.Α.Κ.  δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Πούλος έγραφε σε ανάρτησή του με τον επικεφαλή του κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Iστορία με τέλη… χωρίς τέλος…
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΙΝΤΗΣ»
Χώρος πολύπαθος ως προς τη διαχείριση του, δεν είναι ο μοναδικός στην πόλη, χώρος που δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στο πνεύμα της δημιουργίας του, χώρος που στο βάθος της ύπαρξής του πάντα θα κρύβει μια ιστορία.
Η τελευταία έρχεται μέσα από τη διαφήμισή του. Μέσα από έντυπα της Ηλιούπολης, αλλά και από έντυπα γειτονικών δήμων. Στις δημοσιεύσεις φαντάζει σαν ένας χώρος μιας μεγάλης έκτασης με αίθουσες εστίασης-δεξιώσεων και καφέ και με ένα υπαίθριο αναψυκτήριο για τους μήνες που το επιτρέπουν.
Μέχρι σήμερα, γνωρίζαμε ότι η Δημοτική Αρχή μίσθωνε προς εκμετάλλευση τον εξωτερικό χώρο με μίσθωμα 4.350,00 euro το χρόνο. Μια επίσκεψη όμως σ’ αυτό βεβαιώνει το αντίθετο.
Οι κλειστές αίθουσες, ( ο χώρος εστίασης-δεξιώσεων και ειδικά η αίθουσα του καφέ κάτω από αυτή, χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τον ενοικιαστή όλες τις εποχές του έτους).
Παράλληλα, προβάλλονται διαφημιστικά για κάθε είδους εκδηλώσεις (γάμους, βαφτίσεις κ.λ.π) σε τοπικά και γειτονικά έντυπα.
Τους λογαριασμούς ωστόσο για φως, νερό, τηλέφωνο αλλά και τη συντήρηση του χώρου τα πληρώνει ο… Δήμος. Ή μάλλον οι δημότες…
Στην πιο απλή ανάγνωση υπάρχει μια απλή παραβίαση του μισθωτηρίου συμβολαίου.
Σε μια πιο προσεκτική, ένας κακόβουλος θα διέκρινε πρόθεση.
Το θέμα δεν είναι ο τρόπος ανάγνωσης, αλλά μια ειλικρινής απάντηση.
Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει?
Μακάρι…
Γιάννης Πούλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ΕΝΑΚ".