Ο Χάρης Θεοχάρης στον Δήμο Ηλιούπολης.

 

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ της Νέας Δημοκρατίας κος Χάρης Θεοχάρης αναφέρει:

"Η Ηλιούπολη είναι μία περιοχή της πρωτεύουσας η οποία πάντα σφίζει από ζωή και δημιουργικότητα. Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, επισκέφθηκα το Δήμο Ηλιούπολης και είχα την ευκαιρία να πληροφορηθώ άμεσα για τις δεκάδες δράσεις που υλοποιούνται ή έχουν σχεδιαστεί σε υποδομές, υπηρεσίες, στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό κ.ο.κ.

Με τον Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης, συζητήσαμε δια μακρόν για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στο Δήμο, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών για τη διάνοιξη της υπόγειας σήραγγας. Συμφωνήσαμε πως πρόκειται για ένα έργο στρατηγικής σημασίας, όχι μόνο για την Ηλιούπολη αλλά και ευρύτερα για τα Νότια Προάστια της Αθήνας, καθώς με τη δημιουργία της θα βελτιωθεί άρδην η οδική διασύνδεση με τον κεντρικό ιστό της πρωτεύουσας. Το γεγονός αυτό θα έχει με τη σειρά του θετική επίδραση στην ποιότητα ζωής για όλους μας, όσους κατοικούμε στα Νότια, αλλά και τους επισκέπτες, οι οποίοι αναμένονται να πολλαπλασιαστούν στο άμεσο μέλλον.



Πέραν της σήραγγας, με τον Γιώργο Χατζηδάκη εξετάσαμε τα περιθώρια επίλυσης ενός προβλήματος που, δυστυχώς, είναι κοινό στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και σε οργανισμούς κοινής ωφέλειας: Την ανάγκη πρόσληψης επιπλέον προσωπικού. Το ίδιο θέμα απασχολεί, όπως διαπίστωσα και τον ΕΦΚΑ Ηλιούπολης, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εκεί εργαζομένων να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, κάτι που ισχύει επίσης στην τοπική ΔΟΥ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι μία από τις μεγαλύτερες του λεκανοπεδίου, καθώς εξυπηρετεί τους Δήμους Ηλιούπολης, Αργυρούπολης, Αγίου Δημητρίου και Δάφνης.
Πριν φύγω από την αγαπημένη μου Ηλιούπολη, επισκέφθηκα το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας, όπου και συνάντησα τον Διοικητή του Τ.Α. κ. Ιωάννη Συνόλα. Κατέγραψα όλα όσα ενδιαφέροντα είχε να μοιραστεί μαζί μου και δεσμεύτηκα να κάνω ό,τι περισσότερο μπορώ για να συνδράμω στην κάλυψη του πάγιου αιτήματος για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού".