Ηλιούπολη - Γαβριήλ Αραμπατζής: Νέα γκάφα της δημοτικής αρχής - Δήμαρχε, ο λαός που δεν σέβεται την ιστορία του δεν έχει μέλλον.

Αδιαφορία, ανικανότητα σκέψης ή πτώση ηθικών αξιών;

Νέα γκάφα της δημοτικής αρχής: Έβαλε το πολύκεντρο - γωνιά ανακύκλωσης τεσσάρων ρευμάτων δίπλα στο μνημείο των Ποντίων.


Ακόμα μια γκάφα από τη δημοτική αρχή της Ηλιούπολης η οποία (αν είναι δυνατόν!) έσπευσε να τοποθετήσει πολύκεντρο - γωνιά ανακύκλωσης τεσσάρων ρευμάτων δίπλα στο μνημείο των Ποντίων στην οδό Μαρίνου Αντύπα και Τζουμαγιάς, λες και δεν υπήρχε άλλο σημείο στην πόλη. Με την κίνησή του αυτή ο Δήμαρχος και η σημερινή διοίκηση δείχνουν αδιαφορία και δεν σέβονται την ιστορία των Ποντίων και τον συμβολισμό που φέρει το μνημείο στην πόλη μας.

Η προσβολή στο μνημείο δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι διαμαρτύρονται και απαιτούν την άμεση μεταφορά του οικίσκου ανακύκλωσης σε άλλο σημείο. Η δημοτική αρχή πρέπει να δει σοβαρά το θέμα της ανάπτυξης της ανακύκλωσης, και όχι με προχειρότητα και τοποθέτηση πολύκεντρων -γωνιών ανακύκλωσης τεσσάρων ρευμάτων δίπλα σε μνημεία .
Η δημοτική παράταξη «Η Πόλη που Θέλω» ζητά να απομακρυνθεί το πολύκεντρο γωνιά ανακύκλωσης τεσσάρων ρευμάτων από την συγκεκριμένη θέση που βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε απόσταση 2,5 μέτρων διότι καλύπτει το μνημείο και είναι προσβολή εις βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού.

Δήμαρχε, ο λαός που δεν σέβεται την ιστορία του δεν έχει μέλλον.