Το μήνυμα του Δημάρχου Ηλιούπολης για τη νέα σχολική χρονιά.



Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς

Ξεκινάμε τη νέα σχολική χρονιά, με αισιοδοξία και ελπίδα, μετά από δύο δύσκολα χρόνια μέτρων και περιορισμών, που ακόμη έχουν αφήσει τα σημάδια τους στην κοινωνία.
Εργαστήκαμε μεθοδικά τα τελευταία χρόνια και σε συνεργασία με τα σχολεία επιλύσαμε τα τρέχοντα προβλήματα συντήρησης των σχολικών υποδομών και έχουμε το καθήκον να επιλύσουμε όλα τα χρόνια τεχνικά θέματα, των παλαιών κτιριακών υποδομών μέσω μεγάλων χρηματοδοτήσεων που εξασφαλίσαμε από ευρωπαϊκούς πόρους.
Σε συνεργασία με τους διευθυντές και όλους τους εκπαιδευτικούς, με τους γονείς και τους συλλόγους τους και τους εργαζόμενους στα σχολεία, προχωράμε στον εκσυγχρονισμό των υλικοτεχνικών υποδομών, για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, σε σύγχρονα και ασφαλή σχολεία.
Εύχομαι σε όλους μια αποτελεσματική και παραγωγική σχολική χρονιά, με όλα τα θετικά της άμεσης επαφής μαθητών και εκπαιδευτικών, χωρίς την κοινωνική απομόνωση της ψηφιακής διδασκαλίας.
Αγαπητά μου παιδιά
Είστε η ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον της πόλης μας, ως μελλοντικοί επιστήμονες, τεχνικοί, εργαζόμενοι και ως ενεργοί πολίτες της κοινωνίας και περιμένουμε την συμμετοχή και τις ιδέες σας, τώρα και αύριο.
Προσωπικά ως Δήμαρχος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, τους Προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια των Σχολικών Επιτροπών, θα είμαστε σταθερά στο πλευρό όλης της σχολικής κοινότητας, για μια σύγχρονη και δημοκρατική Δημόσια Παιδεία.
Καλή σχολική χρονιά 2022-2023!
Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης