Ηλιούπολη: Πλήρης Δικαίωση Χρήστου Κοκοτίνη.


Ως δημοτικός σύμβουλος  και επικεφαλής της κίνησης "ΗΛΙΟΥ- Πόλις, ανθρώπινη πόλη" το 2019 o κ. Χρήστος Κοκοτίνης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην μηνιαία εφημερίδα ΣΦΥΓΜΟΣ στο φύλλο του Οκτωβρίου 2019.

Οι τελευταίες εξελίξεις φαίνεται να τον δικαιώνουν.

Ας θυμηθούμε ένα παλαιό σχετικό δημοσίευμα.



Χρήστος Κοκοτίνης: Απαράδεκτες οι αποστασίες από την "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη".

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος  και επικεφαλής της κίνησης "ΗΛΙΟΥ- Πόλις, ανθρώπινη πόλη" κ. Χρήστος Κοκοτίνης στην μηνιαία εφημερίδα ΣΦΥΓΜΟΣ στο φύλλο του Οκτωβρίου 2019 την οποία μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα 4 της εφημερίδας στο άρθρο με τίτλο: "Καταγγελίες του κ. Χρήστου Κοκοτίνη επικεφαλής της "Ηλίου-πόλις"".

Μεταξύ των άλλων  ο κ. Κοκοτίνης θεωρεί απαράδεκτες τις δύο αποστασίες από την παράταξή του, καθόσον αυτοί μετά την πράξη τους δεν παρέδωσαν την έδρα τους αναφέρει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει το συγκεκριμένο άτομο που τον κατήγγειλε για υπόγειες διαδρομές για το που αναφέρεται και επισημαίνει ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου έκανε επαφές με στελέχη Δημοτικών παρατάξεων χωρίς να ενημερώσει τους επικεφαλής των, πράγμα απαράδεκτο όπως αναφέρει.

Αξίζει να αναζητήσετε την εφημερίδα ΣΦΥΓΜΟΣ, φύλλο Οκτωβρίου 2019 και να διαβάσετε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Κοκοτίνη.