Δεν έχει άδικο κ. Δήμαρχε Ηλιούπολης.

 


Ο λόγος για τον ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ και συμπολίτη μας κο Νίκο Καραβαγγέλη.

 Έγραψε σε χθεσινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Αγώνας κυπέλλου Ελλάδος σήμερα, στο Α' Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης, μεταξύ της γηπεδούχου ομώνυμης ομάδας της πόλης με την φιλοξενούμενη Καλλιθέα.
Η διοίκηση του Δήμου δηλώνει ότι οι απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται για να είναι έτοιμο το γήπεδο έγκαιρα , ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της Ηλιούπολης στην Superleague 2 έχουν δρομολογηθεί.
Τι γίνεται όμως με το ζήτημα της καθαριότητας πέριξ του προσεχώς "Superleague-άτου" γηπέδου, ιδιαίτερα σε μέρες αγώνων, όπου αρκετοί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες θα βρίσκονται εκεί;



Τέτοιες εικόνες όπως αυτή που συναντούσε κάποιος σήμερα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη σίγουρα εκθέτουν την πόλη.

Και δυστυχώς είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται συχνά πυκνά πέριξ του γηπεδου.
Μπορεί κάποιοι ανεύθυνοι κάτοικοι να πετούν οπότε, όπου και όπως θέλουν ογκώδη και μπάζα, όμως η διοίκηση του Δήμου οφείλει να τις εξαλείφει έγκαιρα, πριν μας εκθέσουν ως πόλη σε κάποιο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ".

Αλήθεια κ. Δήμαρχε με τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα - υγειονομικές βόμβες - χαβούζες πέριξ του γηπέδου τι θα γίνει; 3 χρόνια θητεία σας πέρασαν ήδη...