Ηλιούπολη: Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ βρέθηκαν στα εγκαίνια μιας έκθεσης που δεν πρέπει να χάσετε (15 φωτογραφίες).

 

Εγκαίνια για την έκθεση  των εργαστηρίων Κεραμικής και Ψηφιδωτού της Live Cities (IlioupolisOnline) χθες βράδυ.

Στον φιλόξενο χώρο του εκθεσιακού κέντρου του Δήμου Ηλιούπολης επί της Λεωφ. Ειρήνης 14-16.

Διακρίναμε τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ.κ. Γιάννη Μπαλάφα, Θεανώ Φωτίου, Ραλλία Χρηστίδου & τον Διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο επικεφαλής της παράταξης "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη" και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Ασβεστάς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης και επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" δημοτικός σύμβουλος Γαβριήλ Αραμπατζής με την δημοτική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καραχάλιου και ο πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος ήταν οι δημοτικοί παράγοντες που έδωσαν το παρών.

Διαβάσαμε για την έκθεση εδώ: https://ilioupolisonline.gr/community/blogs/6955-%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B4%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%B7%CF%82-live-cities-%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82.html

Η έκθεση Κεραμικής και Ψηφιδωτού της Live Cities κοσμεί το εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης

Μια έκθεση υψηλού επιπέδου που σπάνια βλέπει η Ηλιούπολη είναι η άποψη των επισκεπτών της έκθεσης την μέρα των εγκαινίων, που έγιναν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.


Τα εκθέματα είναι έργα κεραμικής και ψηφιδωτού των μαθητών των αντίστοιχων εργαστηρίων της Live Cities με δασκάλους τον Γρηγόρη Σαϊτά στην κεραμική και την Αθηνά Αντύπα στο ψηφιδωτό. Απο ένα έργο τους εκθέτουν και οι δάσκαλοι.


Στα εγκαίνια η προσέλευση ήταν απρόσμενα μεγάλη τόσο από τον κόσμο της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της Αυτοδιοίκησης όσο και απο τους πολίτες της Ηλιούπολης αλλά και άλλων περιοχών.


Πολλοί απο τους επισκέπτες έμειναν τόσο εντυπωσιασμένοι που θα ξαναεπισκεφτούν την έκθεση για να απολαύσουν τα εθέματα ακόμη μία φορά, ενώ τα κοινωνικά δίκτυα γέμισαν με φωτογραφίες και βίντεο και αντικατοπτρίζουν την μεγάλη επιτυχία της έκθεσης.


Συνιστούμε σε όσους δεν επισκεφτεί ακόμη την έκθεση να περάσουν για να απολάυσουν αυτή την εμπειρία.



Τα εργαστήρια δέχονται και φέτος νέους μαθητές. Οι εγγραφές και τα μαθήματα γίνονται στο χώρο της κοινότητας, Σκουφά 6, Πλατεία Κανάρια στην Ηλιούπολη. Τηλ. επικοινωνίας 210 9713605.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Live Cities Γρηγόρης Σαϊτάς, η αστική μή κερδοσκοπική Live Cities αποτελεί αναβάθμιση του IlioupolisOnline. 

Ουσιαστικά είναι η ομπρέλλα κάτω απο την οποία θα λειτουργεί το ilioupolisonline.gr ως το κοινωνικό δίκτυο της Ηλιούπολης αλλά και τα εργαστήρια τέχνης τα οποία έχουν πλέον αποκτήσει τη δική τους ταυτότητα.