Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης: "Δίνε το χέρι σε όποιον σηκώνεται".

 


   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

   Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Ηλιούπολης 


   Αγαπητοί γονείς,                                                                                               

     Η  Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων στηρίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Ηλιούπολης  για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου,  που ξεκινάει τα μαθήματα τη Δευτέρα 10 Οκτώβρη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Πουσουλίδου 10 & Χαλκοκονδύλη)  Ηλιούπολης και αφορά  μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου- Λυκείου, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας. 

    Η Ενισχυτική Διδασκαλία μέσα στα σχολεία (με ευθύνη του Υπουργείου) αποτελεί πάγιο και διαχρονικό Αίτημα της Ένωσής μας. Αυτό φυσικά δεν μας εμποδίζει να  στηρίξουμε οποιαδήποτε άλλη Δομή Αλληλεγγύης που απευθύνεται στα παιδιά μας. Από    την στιγμή μάλιστα που για πρώτη φορά, μοναδικό κριτήριο για την συμμετοχή τους  είναι να  κατοικούν στην Ηλιούπολη, η  λειτουργία του αποτελεί πράξη Ευθύνης και Αλληλεγγύης στις Οικογένειες, ιδιαίτερα φέτος μπροστά στον πολύ δύσκολο χειμώνα που έρχεται … 

      Καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων να ενημερώσουν πλατιά τους γονείς  για    τα   μαθήματα Αλληλεγγύης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου μας. 

  Όπως έλεγε κι ο ποιητής :  «Δίνε το χέρι σε όποιον σηκώνεται»

Ηλιούπολη  8.10.2022