Ηλιούπολη: Τι συμβαίνει με τις τελευταίες παρεμβάσεις στην πλατεία Φλέμινγκ κ. Δήμαρχε;

Σοβαρά τα Ερωτήματα που Θέτει η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης στα Οποία Ελπίζουμε να Δοθούν Απαντήσεις. 


ΛαΪκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: Για την αντί-περιβαλλοντική παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής στην πλατεία Φλέμινγκ.
Βλέποντας τις ντροπιαστικές, αντί-περιβαλλοντικές παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής στην πλατεία Φλέμινγκ μείναμε, είναι αλήθεια, έκπληκτοί!

Αλήθεια ποια περιβαλλοντική πρόταση υπηρετεί ο πλαστικός χλοοτάπητας και τα χοντρά χαλίκια με τα φυτά θαλάσσης που αντικατέστησαν το πράσινο στην πλατεία?

Ποιος άσχετος αυτοσχεδιάζει σε μια από τις πιο εμβληματικές πλατείες της πόλης?

Υπάρχει άραγε Γεωπόνος του Δήμου ή άλλο επιστημονικό προσωπικό που έβαλλε την υπογραφή του σε αυτό το ντροπιαστικό έργο ή απλά αυτοσχεδιάζει ο γνωστός αντιδήμαρχος?

Και αν ναι, ποια είναι η πρόταση που μας κομίζει το παλληκάρι και ποιος πληρώνει για αυτά του τα καμώματα?


Μήπως, ότι πρέπει επιτέλους να ξεμπερδέψουμε με το φυσικό γρασίδι στις πλατείες, τις νησίδες και τα πάρκα της πόλης, αφού ως γνωστό χρειάζεται τακτικά πότισμα, κούρεμα και υπάλληλους που δεν φρόντισε και τούτη η Δημοτική Αρχή να έχει, και να απλώσουμε πλαστικό χλοοτάπητα και βότσαλα στα πάρκα και τις νησίδες της πόλης για να ξεμπερδεύουμε?

Μπράβο στην Δημοτική Αρχή και τα στελέχη της!

Όταν αυτοσχεδιάζουν γράφουν ιστορία!

Έμπλεοι θαυμασμού όσον αφορά το τετράγωνο μυαλό και την ζηλευτή φαντασία τους, ας κάνουν τον κόπο να μας παρουσιάσουν την μελέτη και τον υπογράφοντα –αν υπάρχει- έτσι για να ξέρουμε ποιος παίζει στου… κασίδη το κεφάλι και γιατί όχι, να πατεντάρουμε την καινοτόμο παρέμβαση τους, μην πάει χαμένη

Περισσότερα εδώ: https://lsilioupolis.wordpress.com/