Ηλιούπολη: Δικαίωση Αραμπατζή, Δικαίωση των Ποντίων.

 

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης.

Η παράταξη "Η Πόλη που θέλω" με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζή για άλλη μια φορά δικαιώθηκε.

Ο σταθμός ανακύκλωσης που εγκαταστάθηκε πέριξ του Μνημείου της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου το οποίο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Τζουμαγιάς & Μαρίνου Αντύπα στην Ηλιούπολη θα  απομακρυνθεί.  


Αδιαφορία ή ανικανότητα σκέψης έγραφε η σχετική για το θέμα ανακοίνωση της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" στις 21.09.2022 εδώ:https://ipolipouthelo.gr/2022/09/21/fwd-%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%ae-%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%ad%cf%88%ce%b7%cf%82/

Δείτε την επιστολή διαμαρτυρίας για την τοποθέτηση του εν λόγω σταθμού ανακύκλωσης της Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Ηλιούπολης "Η ΤΡΥΓΩΝΑ" κας Έλλης Χαραλαμπίδου (φωτογραφία εξωφύλλου) η οποία έδωσε το παρών με καρτερική υπομονή στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Δικαίωση Αραμπατζή λοιπόν, Δικαίωση των Ποντίων και διαβάστε εδώ: https://www.pontosnews.gr/702418/pontos/vevilonoyn-to-mnimeio-gia-ti-genoktonia-ton-ellinon-toy-pontoy τι είχε καταγγέλλει ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργος Βαρυθυμιάδης, στο pontosnews.gr. μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης κου Γαβριήλ Αραμπατζή.