Η Γεωργία Χαρά Γκούβα ενεργό μέλος της παράταξης "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Στάθης Ψυρρόπουλος.

 


Η ανάρτηση του επικεφαλής της παράταξης "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ"  κου Στάθη Ψυρρόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Θέλω να καλωσορίσω την Γεωργία Χαρά Γκούβα στην ομάδα μας

Το νέο αίμα και η νέα γενιά που μπαίνει στο δημοτικό μας συνδυασμό θα δώσει νέα πνοή και προοπτική στην πόλη μας
Γεωργία εύχομαι καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα για την αναβάθμιση της πόλης μας, της Ηλιούπολης που νοιαζόμαστε και αγαπάμε!


Η ανάρτηση της κας Γεωργίας Χαράς Γκούβα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ως γέννημα-θρέμμα Ηλιουπολίτισσα, απόφοιτη Πολιτικών Επιστημών και έχοντας από μικρή κοινωνική συνείδηση μεγαλώνοντας με δύο άτομα ΑμεΑ στην οικογένεια, μου ήταν ανέφικτο να μείνω απαθής μπροστά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πόλη μας.
Το πλεόνασμα που είχε δημιουργήσει η παράταξη του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου, που θα εξασφάλιζε μια μερική οικονομική αυτονομία στο δήμο μας, έχει σχεδόν κατά τα 2/3 του εξαντληθεί. Έργα που θα έπρεπε να υποστηρίζει η νυν δημοτική αρχή προς όφελος των κατοίκων της πόλης, όπως ο οδοφωτισμός και η προσβασιμότητα, έμειναν στο αρχείο και οι δυνατότητες που έχει ο δήμος μας παραμένουν ανεκμετάλλευτες.
Η Ηλιούπολη έχει ανάγκη έναν δήμαρχο που θα είναι προσεγγίσιμος από τους δημότες του, που θα διαθέτει έστω και 10 λεπτά μέσα στην ημέρα του για να ακούσει τον καθένα από αυτούς όπως γινόταν και γίνεται στην παράταξή μας, να ακούει πρωτίστως τις ανάγκες τους, να γνωρίζει καλά τα ζητήματα που έχει κάθε γειτονιά. Κάποιον που μπορούν να εμπιστευτούν πραγματικά και να μην έχει τον ρόλο του πολιτικού. Να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και την εν συνόλω αναβάθμιση της πόλης μας.
Για όλους αυτούς τους λόγους, εδώ και 1 χρόνο συμμετέχω και στηρίζω μέσα από τα καθήκοντά μου στο γραφείο τύπου τον Στάθη Ψυρρόπουλο, Πρόεδρο της Παράταξης «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ», πρώην Αντιδήμαρχο Πρασίνου και πάνω από όλα σύμμαχο. Σύμμαχο για την προσβασιμότητα και την ομαλή ένταξη των ΑμεΑ στην πόλη μας, σύμμαχο για κάθε γυναίκα – μητέρα που έχει ανάγκη, σύμμαχο για την διαφάνεια στην πόλη και την ανάδειξη της Ηλιούπολης ως Δήμος πρότυπο.
Σε ευχαριστώ Stathis Psiropoulos για όσα έχεις προσφέρει μέχρι τώρα και την ευκαιρία που μου δίνεις σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και για όσα θα ακολουθήσουν.