Ηλιούπολη - Πάνος Αναγνωστόπουλος: Ότι σε πληγώνει τ αλλάζεις!!!

 


Σε έναν σύγχρονο κόσμο που κινείται με πολύ μεγάλες ταχύτητες είναι πράγματι σίγουρο ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών δεν γίνεται μόνο με την εύκολη και γρήγορη παροχή πληροφοριών και φωτογραφιών αλλά κυρίως επιτυγχάνεται με διάδραση μεταξύ του Δήμου και των πολιτών.
Αυτή η διαδραστική σχέση είναι το ζητούμενο για να επιτευχθεί η εμβάθυνση της Δημοκρατίας και η μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά της πόλης.
Η συμμετοχή των πολιτών είναι απαραίτητη, διότι μαζί θα προσπαθήσουν να πετύχουν την βελτίωση της καθημερινότητάς, αλλά και τη δίκαιη μετάβαση στη νέα εποχή που ζούμε.
Μία μετάβαση που περιλαμβάνει όλους τους τομείς δραστηριοποίησής, όπως είναι η περιβαλλοντική προστασία, η αστική ανάπτυξη, η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και η βελτίωση της επιχειρηματικότητας.
Ένας Δήμος και οι Διοικούντες αυτόν που σκέφτονται μόνο τα πανηγύρια και τις φωτογραφήσεις κι όχι έργα και ταπεινότητα μόνο προς τα πίσω οδηγούν και τον Δήμο και τους πολίτες του.... Φρου Φρου κι αρώματα δηλαδή !!!
Γι αυτό οι πολίτες θα πρέπει να επανακαθορίσουν το μέλλον της πόλης τους κυταζοντας το μέλλον κι όχι την αδράνεια, την μιζέρια και την απαξίωση.
Ταπεινότητα, σύνεση, προσφορά έργου, διευθέτηση και καλή χρήση των οικονομικών, προσφορά στους πολίτες και δη στους αδύναμους, ΑΜΕΑ, σχολικές υποδομές, φωτισμός, σκουπίδια και πράσινο, δρόμοι και συγκοινωνίες, πάρκα και παιδικές χαρές, και πολλά άλλα,...
Πολίτη σκέψου και μέτρα την ψήφο σου γιατί πλησιάζει ο καιρός που πάλι τα ίδια με πριν θα ακούσεις και που δεν υλοποιήθηκαν... Πολλά θα σου ταξουν ελάχιστα θα σου δώσουν!!!! Κάνε την αλλαγή μόνο έτσι θα καταλάβουν!!! Μάλλον η πόλη χρειάζεται αλλαγή και είναι στο χέρι σου!!! Ότι σε πληγώνει τ αλλάζεις!!!