Νίκη 3-0 Επί Του Ηροδότου Για Την Ηλιούπολη.

 


Tην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Superleague 2 πέτυχε η Ηλιούπολη, επικρατώντας του Ηρόδοτου με 3-0 στο Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι, έχοντας τη συντριπτική κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας διαρκώς ευκαιρίες. Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού καταγράφηκε στο 7′ όταν το δυνατό σουτ του Γκοτσούλια έξω από την περιοχή κατέληξε λίγο άουτ. Στο 11′ η επικίνδυνη σέντρα του Πολίμου πέρασε ανεκμετάλλευτη και κατέληξε άουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα το απευθείας χτύπημα φάουλ του Τριανταφυλλάκου κατέληξε στην αγκαλιά του Crosta. Στο 35′ ο Falcao είχε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο Περιστερίδης είπε «όχι» στο επικίνδυνο πλασέ του Βραζιλιάνου επιθετικού μέσα από την περιοχή. H Hλιούπολη μετά το πέρας του ημιώρου πατούσε διαρκώς στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις, γεγονός που μετουσιώθηκε σε γκολ στο 39, με όμορφο σου του Βασιλείου έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ηλιούπολη μπήκε στο γήπεδο αποφασιστικά, πιέζοντας ψηλά και δημιουργώντας ευκαιρίες. Μόλις στο 37ο δευτερόλεπτο του 2ου μέρους, ο Μπαστακός σημείωσε το 2-0 με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 51′ ο Falcao είχε καλή ευκαιρία να μειώσει, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει δίχτυα, ενώ στο 59΄ ο Πολίμος σημείωσε το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν στο γήπεδο ως εξής:

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Πολίμος (84′ Κωστόπουλος), Μπουσάι, Κρητικός (84′ Ανδρέου), Muriel, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης (70′ Diaz), Τριανταφυλλάκος (77′ Κρέτση), Βασιλείου, Μπαστακός, Hebert (70′ Bάρκας)

Ηρόδοτος (Μίλε): Crosta, Μακρυδάκης, Ροκάκης, Ζιώγας, Γρηγορόπουλος (29′ Κριεζίου), Σουρνάκης (58′ Rossi), Machado (37′ Φουάσης), Χαλκιαδάκης-Φαζός, Φράγκος (59′ Γκίνη), Βρετός, Φαλκάο.

Πηγή: https://ilioupolifc.gr/niki-epi-toy-irodotou/