Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ προς τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ B - Ηλιούπολη.

 



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2 ΑΕΚ B – Ηλιούπολη, το Σάββατο 12/11 στις 15:00 στο Σεραφείδειο, και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.

-Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα.

-Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 2111981535, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 10:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται κατά την έναρξη κάθε αγώνα.


ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Θύρα 1: 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρα επισήμων: 15€ (Παιδικά 5€)

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).

-ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά και οι έφηβοι έως και 17 ετών.



Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει στους φιλάθλους τα εξής:

- Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά

- Η είσοδος των παιδιών έως 10 ετών είναι ελεύθερη σε περίπτωση διαθεσιμότητας

- Κατά την άφιξή τους στο ΣΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟ, οι φίλαθλοι οφείλουν να υπακούσουν στις εντολές του προσωπικού ασφαλείας για τη δίοδο και τη στάθμευση των οχημάτων τους, να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θέση τους.