Επανεκλογή του Βασίλη Σπανάκη στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας.

 


Στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας επανεξελέγη ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, υπό τον Πρόεδρο του κόμματος και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 


H Εκτελεστική Γραμματεία είναι το ανώτερο καθοδηγητικό και εκτελεστικό όργανο το οποίο υλοποιεί τις αποφάσεις του κόμματος και αποτελείται από τον πρόεδρο του κόμματος, τέσσερα κοινοβουλευτικά μέλη και τέσσερα μέλη αιρετά από την Πολιτική Επιτροπή. 

Ο κ. Σπανάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας & Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. 

Η επανεκλογή μου στην Εκτελεστική Γραμματεία της παράταξης μας με γεμίζει χαρά και συγκίνηση. 

Ευχαριστώ επίσης όλα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής για την εκτίμηση τους και την κοινή μας πορεία. 

Είμαστε έτοιμοι για νέες νίκες για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα μας».


Βασίλης Σπανάκης: «Αύξηση Επενδύσεων σημαίνει αύξηση του πραγματικού εισοδήματος»


Στη Βουλή τοποθετήθηκε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης, στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για την Κύρωση του Απολογισμού και του Ισολογισμού του Κράτους για το 2020.  

 

Ο κ. Σπανάκης αναφέρθηκε στα πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα για το 2020 ύψους 14,95 δισ. Ευρώ που έλαβε η Κυβέρνηση, επί συνόλου 43,5 δισ. Ευρώ, για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας καθώς και στη θετική πορεία που καταγράφει σήμερα η οικονομία μας και συγκριτικά με τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη. 

Στην ομιλία του ο κ. Σπανάκης τόνισε ότι «η αξιοπιστία της Κυβέρνησης δημιούργησε θετικό κλίμα για επενδύσεις με αποτέλεσμα την αύξηση του πραγματικού εισοδήματος».  



Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Σπανάκη εδώ: