Ηλιούπολη: "Η Πόλη που θέλω" δεν θα δεχτεί την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής που επιβάλει η Δημοτική Αρχή.

 


"Η Πόλη που θέλω" δεν θα δεχτεί την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής που επιβάλει η Δημοτική Αρχή.

Η Δημοτική παράταξη "Η Πόλη που θέλω", με επικεφαλής τον Γαβριήλ Αραμπατζή, έπειτα από έντονο προβληματισμό αποφάσισε, να μην συμμετάσχει στο προγραμματισμένο για σήμερα Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης, διαμαρτυρόμενη, με αυτόν τον τρόπο, για τις προσπάθειες της δημοτικής Αρχής να φιμώσει κάθε αντιπολιτευτικό λόγο που την ενοχλεί.
Είναι γεγονός ότι η δημοτική Αρχή έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα «ποινικοποίησης» της έκφρασης γνώμης και λόγου εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και απαντά στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης και σε κάθε είδους κριτική για τα πεπραγμένα της διοίκησης με μηνύσεις. Και όχι με πειστικές απαντήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ηλιούπολη, τα οποία όχι μόνο δεν λύνονται αλλά πολλαπλασιάζονται.

Η δημοτική Αρχή αντί να επικεντρωθεί στο πώς θα βελτιώσει τη ζωή των πολιτών, υποβαθμίζει το ρόλο της αντιπολίτευσης, «στραγγαλίζοντας» τον με αντιδημοκρατικές μεθόδους.

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν κάμπτεται από τέτοιου είδους εκφοβισμούς και πρακτικές και πώς όσες μηνύσεις και αν δεχτεί δεν θα σταματήσει να παλεύει για μια καλύτερη Ηλιούπολη.