Ηλιούπολη: Πιπεράτες Ειδήσεις Από Τον Γατούλη.

 


Ευγενική Πόρτα.

Έφαγε φέρελπις υποψήφιος Δήμαρχος στη συνάντησή του με βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ. Έχουμε ήδη δυο δικούς μας του είπε. Τον βλέπουμε πλέον και αυτόν να καλεί τις δημοτικές παρατάξεις για αγώνα με θέμα την Δημόσια Περιουσία... Μετά την ευγενική πόρτα.


Το αμόρε του.

Μας πληροφορεί αλανιάρης γατούλης της πόλης ότι ετοιμάζεται να κατεβάσει για δημοτική σύμβουλο υποψήφιος Δήμαρχος το 2023. Το βέβαιο είναι ότι ο συγκεκριμένος και δεκατρείς φορές να κατέβει ούτε Δήμαρχος θα εκλεγεί ούτε γυναίκα θα εκλέξει ο συνδυασμός του.


Και 4ος.

Πασόκος προαλείφεται για υποψήφιος Δήμαρχος το 2023. Τούτος είναι  πονηρούλης ως Αρκάς, Νεοδημοκράτης δηλώνει στην εποχή του αχταρμά που διανύουμε στους βουλευτές και στα στελέχη της Κυβέρνησης, πράσινο αίμα κυλά όμως στις φλέβες του... 


Σήριαλ.

Θα ξεκινήσει σύντομα στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ με θέμα "Ο πολιτικός λόγος δεν ποινικοποιείται". Μείνετε συντονισμένες και συντονισμένοι.

Δυνατό όνομα ο δικηγόρος υπεράσπισης του Γαβριήλ Αραμπατζή. Να μην ξεχνιόμαστε. Δώρο Θεού η μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του.