Ηλιούπολη: Πιπεράτες Ειδήσεις Από Τον Γατούλη.

 


Θαύμα, θαύμα.

Άδεια καρέκλα στην πόλη των καρεκλοκένταυρων (φωτογραφία εξωφύλλου).


Περίεργα πράγματα.

Να είσαι υπέρ της απλής αναλογικής και να ορίζεις ως "μέτρο εκλογής" αρχηγού της παράταξης το ποσοστό του 65%.


Λαγός ή τσάμπα μάγκας.

Θα δείξει. Στην επόμενη συνεδρίαση πάντως η Διοίκηση έχει στην ημερήσια διάταξη θέμα για λήψη απόφασης και προγραμματισμός ενεργειών για την απομάκρυνση του Κ.Υ.Τ.

Για την Δημόσια Περιουσία, για το Δημοτικό Κοιμητήριο υπάρχουν νέα;


Ασυμβίβαστο έχουν - τελευταία έκδοση ισχύουσας νομοθεσίας.

Ενημερωτικά για κάποιους που πουλάνε σανό.

Παραιτήσεις έως 31/12.

4804/2021

Άρθρο 10

Κωλύματα εκλογιμότητας και ασυμβίβαστα

δ) Διοικητές, υποδιοικητές, πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων, διευθύνοντες ή εντεταλμένοι σύμβουλοι των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των κρατικών νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου, των δημόσιων επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει, άμεσα ή έμμεσα, το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος, καθώς και των πάσης φύσεως νομικών προσώπων των δήμων, οι οποίοι δεν είναι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, δεν έχουν εκλεγεί στα ανωτέρω αξιώματα, ή δεν έχουν οριστεί στις θέσεις αυτές λόγω ιδιότητας (ex officio), σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τα νομικά αυτά πρόσωπα, στους δήμους στα διοικητικά όρια των οποίων εκτείνεται η χωρική αρμοδιότητα των νομικών προσώπων, εφόσον κατείχαν τα συγκεκριμένα αξιώματα κατά και μετά από την 1η Ιανουαρίου του έτους διεξαγωγής των εκλογών.




Ατόπημα.

Αδιάβαστος κύριε πρόεδρε. Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις την κομματική τουλάχιστον ιδιότητα των ομιλητριών της εκδήλωσης που συνδιοργανώνεις.
Για την ιστορία κύριε πρόεδρε συμμετείχαν οι κ.κ.  Ιωάννα Παπαβασιλείου Αναπληρώτρια Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων Νέας ΔημοκρατίαςΙωάννα Γκελεστάθη, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Νέας Δημοκρατίας & Πόλυ Κεφαλά, Κλινική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια.

Να τα λέμε και αυτά.

Από 13 δημοτικούς συμβούλους που εξέλεξε το 2019 η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης έχει μείνει με 5. Δεν είναι απαραιτήτως κακό αυτό. Πόσους άλλωστε δημοτικούς παράγοντες εαν δεν ήταν ο Βασίλης Βαλασόπουλος δεν θα τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους.