Ηλιούπολη: Πιπεράτες Ειδήσεις Από Τον Γατούλη.



Τί συμβαίνει στον 2ο όροφο; 

Μεγάλη αναστάτωση και αποχωρήσεις μας ενημερώνει αλανιάρης γατούλης της Αγίας Μαρίνας. Παράνομο λογισμικό παρακολουθήσεων δεν διαθέτουμε φίλε μου για να γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Όμως πλέον εκτός από τον εφιάλτη Αραμπατζή έχουν και άλλους. Ευαγγέλου και Βαλασόπουλος. Και η παρτίδα δεν σώζεται με επικοινωνιακά τρικάκια.


Ο Αριστερός Γκαντέμης Της Ηλιούπολης.

Ποιος είναι ο Αριστερός Μητσοτάκης της Ηλιούπολης μας ρώταγε πρόσφατα γατούλης γέννημα θρέμμα Ηλιουπολίτης. Ευκολάκι μεν αλλά εμείς φίλους μας δεν τους δίνουμε. Μπήκε στο γήπεδο προχθές με μεγάλη καθυστέρηση και ενώ το σκορ ήταν 0-0 η ομάδα έφαγε δυο γκολάκια και ηττήθηκε. Χρόνια πολλά Μιχάλη. Με το καλό να κάνεις ποδαρικό το 2023 και στον Δήμαρχο.


Σύντομο Ανέκδοτο.

Η χρήση μάσκας στα Μέσα Μεταφοράς είναι υποχρεωτική. Το λένε τα ηχεία στα βαγόνια του μετρό και σε τρεις μάλιστα ξένες γλώσσες. Γελάνε και τα βαγόνια από τους ελέγχους που έχουν γίνει για την τήρηση της υποχρεωτικότητας.


Εφιάλτης.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να κάνει τόσες αναγνώσεις το θέμα της  υποψηφιότητας του πρώην Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλο για τομεάρχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛ. Εφιάλτης για παλαιούς Δημάρχους αλλά και για νέους Υποψηφίους Δημάρχους ο Βασίλης. Δυνατός πολιτικός παίκτης  και που να δείτε τι άλλο ετοιμάζει θα προσθέσουμε.