Να μπει και το ΣΔΟΕ στη μάχη κατά της ακρίβειας, ζητά ο Βασίλης Σπανάκης - Άλλη μια Σωστή Παρέμβαση του Βουλευτή του Νοτίου Τομέα.

 

Να μπει και το ΣΔΟΕ στη μάχη κατά της ακρίβειας 

ζητά ο Βασίλης Σπανάκης 

 

Με ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης ζητά να μπει και το ΣΔΟΕ στη μάχη κατά της ακρίβειας. 

 

Ο κ. Σπανάκης επισημαίνει ότι η ορθή αντιμετώπιση της ακρίβειας προϋποθέτει μεταξύ άλλων και την άμεση καταπολέμηση της αισχροκέρδειας και προσθέτει ότι στον έλεγχο της αγοράς μπορεί να συμβάλλει και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.), αποκτώντας ξανά φορολογικό έλεγχο, ο οποίος είχε αφαιρεθεί με τον Νόμο 4336 της 14ης Αυγούστου του 2015! 

 

Ο κ. Σπανάκης σημειώνει ότι έτσι «θα επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα και άμεσα στην μάχη για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας, στον άμεσο περιορισμό της ακρίβειας και ταυτόχρονα θα στηρίξουμε τους συνεπείς και νομοταγείς επαγγελματίες οι οποίοι δεν κερδοσκοπούν με αθέμιτους τρόπους».


ΥΓ: Στην φωτογραφία εξωφύλλου της ανάρτησης ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών κος Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης με την δημοτική σύμβουλο Ηλιούπολης κα Αλεξάνδρα (Άντα) Καραχάλιου - "Η Πόλη που θέλω".